![]() |
Candia - First who ..
*1st druid in main of Candia.
*1st elder druid. *1st which looted Dragon Shield, Wand of Inferno. *Member of first vocation quest. *Member of first hydra hunt. pewnie bylo by tego wiecej, gdyby nie ban ;s Banished: until Jul 25 2006, 13:07:57 CET because of offensive statement //Xeemoz |
Chwalisz się czy żalisz? rotfl.
|
to gra czy wyscig szczurow?
|
Jeśli nie potrafisz sensownie złożyć zdania po angielsku, to może pisz po polsku?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ładnie odjebałeś x.X Co ty powiedziales? ;d
|
Ja nawet nie wiem oco mu biega ;/
|
eee chlopak myslal, ze zrobi tu furore na forum i wszyscy beda mu gratulowac/uzalac sie nad nim... cos ci stary nie wyszlo...
Kogo to w ogole obchodzi? |
brawo za bana x.X :p
|
Cytuj:
zal mi cie po chuj ten temat zakladales noobie |
@UP: Ty coś do ludzi masz, którzy na n pvp grają, hm ?
@topic: aff. Daremne. Ty jesteś raczej 'ferst hu nje umje mufić po angjelsku, ale ódaje rze tak nie jezd'. |
:p
Cytuj:
|
pytanie...
Moje pytanie nie dotyczy do końca tego "tematu", ale świata Candi. Tak więc czy wie ktoś kiedy bedzie można grać tam na koncie facc?
|
Cytuj:
Czy Wy sie w koncu ludzie nauczycie, ze 'daremne' i 'marne' nie sa wymiennie?!... |
1st Who looted boots of haste.(22.07.2006)
19:15 You see boots of haste. It weighs 7.50 oz. |
Cytuj:
Mnie to obchodzi bo mnie ciakawi co sie dzieje na new servie. Jak sie nie podoba to wyjdz nikt cie tu nie trzyma. Szafa gratz i przykro mi bana i temu drugiemu panowi tez gratz Boszkow;D wszysycy umiecie tylko krytykowac |
Cytuj:
A co wszysycy musza umiec mowic po angielsku???? wiec nie pier....... bo ja tez nie znam perfekt ale dogadac sie umiem |
Zazwyczaj nie szpanuje się rzeczami, na których się nie znasz :> Skoro ktoś nie potrafi angielskiego, to zwyczajnie niech go nie używa, ewentualnie używa jakiegoś tłumacza.
|
po jakiego wała oni uzywaja angielskiego na polskim forum
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |