![]() |
Uwaga druidzi
najpierw obrazek
http://img142.imageshack.us/img142/2782/statickz6.png teraz gadanie: Oto powód tanienia uhów = wzrost ilości profesji druidów UHY NASECURZE TERAZ NAJLEPIEJ SPRZEDAJA SIE PO 3K !!! i spadek ich popytu = coraz mniej palladynów chcecie druidzi żeby cena uhów sięgneła opłacalności do 2.5 k to dalej nir róbcie palladynów jeśli ktoś ma jeszcze jakieś spostrzeżenia dotyczące tej tabeli prosze pisać |
Uhy są drogie bo:
- Można je kupić w sklepie za 3.5k, więc nikt nie będzie sprzedawał ich za 2.5k, skoro nawet za 3.3k będzie się opłacało kupić. - Nie ma już farm druidów (soule i ponad 20 lvl na Uhy). To, że jest mniej druidów, a więcej palków nie ma praktycznie na to wpływu. Btw, co ten temat robi w "Wydarzeniach~" i dlaczego tego tematu tak dużo? @down Racja. Dawno się na globalu nie grało ;s poprawiłem. |
@ripper
Bp UHów w sklepie kosztuje 3.5k. Poza tym najwięcej jest rycerzy, i to oni częściej kupują UHy niż paladyni, a to, że na Securze jest 16 tysięcy druidów i 15 tysięcy magów nie ma większego znaczenia, ponieważ online jest nie więcej niż 900 osób :D . |
:d
A tylko jesno mnie zastanawia co ma palladyn do uhow chyba bardziej knight :D
|
ja jestem palladynem jest nas coraz miej :confused:
|
To prawda paladynow jest bardzo malo na Dezerta szukalem palla 4 dni:p :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |