![]() |
Ni hvj ni wydra...
Bez fabuły ubranka stare... o roku bez rooku >.< zakonczenie CZemu go ukarały? a i ten dom elfow >.< Ocena? 5/10 btw. To chyba Map editor? |
Faajne ;) Tylko szkoda, że ten MinoMag był po ich stronie, bo chciałbym zobaczyć jak wchodzą do tej jego komnaty i go zabijają xD I z tym SpikeSwordem... Początek był "zaczepisty", jednakże myślałem, że późniejsza akcja będzie inna... Ale spoko fake :P Ale są minusy:
-"o roku bez rooku" - up. -"Potwór says:" nie no to mnie dobija -.- -TiquandaRook |
Moze byc...
Z ocena sie wacham...Jak sie zdecyduje dam edita. |
nastepne prosze jakbys mugl to dodaj mnie do tego fejka8o
10/10 Mi sie podoba i wogule wszystko ok. |
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
to wyczapisty fake
w nastepnej czesci chce grac:):):) |
Cytuj:
To nie map editor a fabuł jest tylko trzeba tez przeczytać I cześć |
Długie ale kiepskie, chociaż się postarałeś coś zrobić ale nie za bardzo ci to wyszło.
4/10 |
Sopko
:D No no ladne tylko ten domek elfow reszta ok daje ci 9/10 :P
Pozdro:D |
całkiem mi się podoba chociaż to nic "wielkiego"
są oryginalne pomysły i to sporo ale nic indywidualnego... chyba wiesz o co chodzi |
ujdzie w tłoku
ale poprzedni był lepsazy do tego nowy temat, rozumiem że to jednoodcinkowe fake'i, w takim razie mogły by być dłuższe po jakieś 30 odc. fabuła biegnie troche zaszybko starego waspa jeszcze pomine ale niektóre teksty są głupie |
:baby: koles uha na rooku lol:confused: :baby:
|
moze być
nawet nawet... dobre 7/10 podoba mi sie...:)
|
moja ocena 4/10
|
Kurna wyklonanie świetne ale wqrviaja mnie teksty "joł, elo, plx, siems, plx, thx, o.0, -.-', np" i temu podobne... magic rope - poco do produkcjii tego ogień? nah, wykonanie dobre ale fabuła do niczego sie nie nadaje..
|
Ciekawe ale mogłeś zrobić to w swoim pierwszym temacie ;]
|
@Up
Właśnie ja też się z tobą zgadzam !! Niepotrzebnie robisz nowe tematy !! Odpowiedz w 1 i będzie dobrze a nie zaśmiecasz !! |
hmm minusy
-zaszybko -potwor says: blalala? -rookbezrooka jak wczesniej - taki "przepis" i zostawili na ziemi?! -dziwny dom elfow -stare outfity -stare potwory plusy: +ogolnie fabula +wykonanie czyli?! 3/10 ... |
Cytuj:
@down bleu tam |
Wiesz torog nigdy niebylem dobry z matematyki :P ale tak czy inaczej dalbym 3/10 :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |