![]() |
Nie działa mi Tibia
Wzoraj wróciłem z wakacji. Nie było mnie miesiąc. Jak chce włączyć Tibie. To wyskakuje mi okienko w którym pisze:
Cannot connect to a login server Error: Connection refused All login server are offline. Check www.tibia.com for more information. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Wcześniej grałem i było wszystko OK. Nie wiem może to przez ten nowy update ale, przecierz ściągnołem i zainstalowałem nową tibie. Prosze o pomoc |
A o ktorej wczoraj prubowales sie zalogowac i czy juz dzisiaj dziala??
|
Cytuj:
|
sprobuj podmienic pliki (instaluj do folderu gdzie tibia juz jest) lub popatrz w Options bycmoze masz zaznaczone Test Server Login i nie zauwazyles
jesli to niepomoze to ni mam zielonego pojecia co jest |
Zrob inaczej. Skopuj TYLKO mapy i plik gdzie sa twoje ustawienia bindow w Tibii. Odinstaluj Tibie oraz pousuwaj z rejestru wszystko co sie nazywa Tibia. Teraz sciagnij jeszcze raz klienta (http://download.tibia.com/tibia73*****), zainstaluj, zrob restarta kompa i sproboj pozniej odpalic. Ew zobacz jeszcze na www.tibia.com czy server na ktorym grasz dziala.
|
testa na bank nie ma zaznaczonego inny tekst wyskakuje sciagnij sobie nowego clienta setupa i zainstaluj jeszcze raz moze pomorze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |