![]() |
Vampiry
X( Czy kto¶ mógł by mi powiedzieć gdzie spotkam jaki¶ duże resp vampirów, nie wiem jakies vamp hell. mam 41 lvl ed.8o
|
wampir
Cytuj:
ha jestem pierwszy:cup: |
Derfia. Vamp Hell.
|
@2up
ale masz podjare.. @topic skoro ED to może tomby? expisz sobie ładnie i przy tym tłuczesz vapirki? |
ej a vamp paralizuje na odleglosc czy jak sie ze mna zetknie?
|
@up Na odleglosc.
|
@2up
Vampir paraliżuje i na odległosć i jak sie z toba zetknie. Żeby sie "odparaliżowac" musisz wpisac dowolny czar leczacy :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] btw do topic'ku: vamp hell moze byc?? |
Vampiry mozna spotkac...
To prawda nad DC ale to nie wszytko :]
Podobno jest dobry respawn na w tunelach desert B) ale czy to prawda to niewiem kolega z paccem tak mowil mi ;) Jak ktos sie odwazy wejsc na desert i sie nie zgubic ;D |
Cytuj:
sorry, nie mogłem się powstrzymać :> @toppic: nie wiem :p |
NAD ! Przeciesz jak sie idzie to jest Vamp jak idzesz dalej w dol to DC umnie jest NAD ! A uciebie jest POD i niech tak bedzie :]
|
drefnia vamp hell (wolny resp ale pelno wampow)
tomby za tp w szczegulnisci tomb nad ocenam za tp pelno stalkerow i vampow |
A czy ubijanie vampow metoda 2 summony i WoI da rade? =p
|
Od którego levela i jakich skilli moge sobie próbować expić na vamp hell ???
P.S. Ile mf i uhow wzi±¶ć na 700 boltów ?? |
Cytuj:
Nr 1 to resp vampa dla facc. Przestan wiec spamowac skoro nie wiesz i nie masz racji. Cytuj:
|
Sorry za off topic ale od którego lvla da rade i¶ć na vampy do tombów 2 monki + temptest rod? :>
|
Cytuj:
|
Chodzi mi o to żeby tam expić i prze4żyć a nie po to żeby zej¶ć, zsummonować monki waln±ć raz z roda i deadnonć ;p . 33lvl 100%?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za odpowiedĽ. Jak co¶ to przez ciebie dedne xd (joke) .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |