![]() |
npc humgolf?
Do czego słuzy npc Humgolf w kazo??
Jest on w taki miejscu z rotkami,i nieiwem co do niego powiedzieć zebym mógł na te roty wejść |
Cytuj:
|
omg chyba nie jestes tak ograniczonyzeby nie łykn±ć o co mi chodzi?
|
Ehh.
Mogłeś z nim po prostu pogadać. Wystarczy rzucić "hi -> job" i juz wiesz wszystko. Mogłeś też wejść tu: http://www.tibia.pl/map.php?map=kazordoon i zobaczyć. Ale tobie sie nie chciało. A, skoro taki z ciebie leń, to ci powiem co on robi. Nie uwierzysz. ON HODUJE ROTWORMY. Strasznie trudne do odgadnięcia, czyż nie? ;) Edit: A, jeszcze jedna rzecz. Nie "omg" tylko "OMG" bo to skrót od "Oh, my God", a God, czyli Bóg, jak uczono w pierwszej klasie szkoły podstawowej, piszemy z wielkiej litery. Edit numer 2: JESZCZE JEDNA RZECZ. Poczytaj tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia I kto tu jest ograniczony? @down Racja oczywiście, ale IMHO, OMG też jest akceptowalne, jak jestem np. przerażony, bo wtedy wrzeszczę "OH, MY GOD!!" :). A co do zamknięcia tematu, to się zgadzam w 100% - a Tropic to takie picie za 40 groszy. Pyszne, jak się pewnie domyślasz. |
nie OMG tylko OmG jak już dokładnie chcesz wiedziec ;p
clołs tropic plizek |
nie będe komentował tego co napisał Iontz bo niebęde marnował czasu a pozatym nie mu już niepomoże w jego durnocie.
Ja zadałem proste pytanie a jak nie chcesz mi na nie odpowiadać to po jaki ch*j ten post?? |
Omg use powah of search button.
|
Ojej.
Cytuj:
Po drugie - Podaj jakis przykład, udowodnij, że jestem durny. Bo na razie to z tej krótkiej, ale jakże ciekawej rozmowy wynika, że to TY, tak, TY, jesteś durny. Po trzecie - zadałeś nadzwyczaj proste pytanie, zgadzam się. Z tym, że ci odpowiedziałem, i to 2 razy. Raz, że tam mieszka(co jest prawdą), a drugi raz, ze hoduje roty (co też jest prawdą). A wreszcie po czwarte - no właśnie. Po jaki ch*j ten twój post. O, widzę, że do pierwszego posta dodałeś "Jest on w taki miejscu z rotkami,i nieiwem co do niego powiedzieć zebym mógł na te roty wejść". Nareszcie z sensem, ale juz ci wytłumaczyłem, co on tam robi. To zwykły farmer, tylko, ze zamiast krów hoduje roty. @ 2down (nie będę postów nabijał) Z tymi skrótami to tak przy okazji powiedziałem, nie żebym miał na robienie z siebie wsi ochotę. |
u hugolfa mozna jeszcze ham sprzedac
|
Cytuj:
Cytuj:
Co do skrótów, bez jaj, nie róbcie wiochy, nie ważne czy OMG czy omg, ważne by skrót był bez błędu... Cytuj:
2) przyganiał kocioł garnkowi... EDIT: A na roty wejsć się NIE DA... howk klego... |
dobra,pier**le te twoje polemiki
Idz wym±drzaj się gdzie¶ indziej,udajesz jakiego¶ profesorka,radoche ci to sprawia? czy jak? zreszt± nieobchodzi mnie to. Idz w ch*j i niewracaj! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |