![]() |
Ban
Dzisiaj rano zwyczajnie grałem i nagle wylogowała mi sie postać i wyskoczyła tabelka. Pisze na niej:
Your character is banished because of his/her name. Zakładam że jest to ban ale nie wiem z jakiego powodu i jak dlugo potrwa??:( :( Czy ktoś może mi pomóc? A może do kogo mam się zwrócić w tej sprawie. To tak jakby zabrali zabawke dzieckuX( Panowie próbowalem wstawić zdięcie ale wyskakiwał mi błąd, a że wstawilem temat do tego działu to dlatego ze jest tu najwięcej oglądających. Administratorzy prosze tego nie usówać bo jest to naprwde ważne. |
To sobie przetłumacz z angielskiego -.-" Miałeś nick niezgodny z Tibia Rules i dostałeś namelocka. Zaloguj się na swoje konto na tibia.com i zmień nick tej postaci.
|
Nie umiesz angielskiego?
Cytuj:
|
To znaczy ze ktos zareportował Cie do gm/tutora lub tutor/gm sam zczaił ze masz nick niezgodny z zasadami Tibii i wlepił Ci bana.
Teraz musisz wejśc na tibia.com,zalogowac sie swoim accountem i na dole strony będzie jakaś notka a obok niej View.Klikasz na to i pojawia Ci się miejsce do wpisania nowego nicku lub opcja do automatycznego wybrania nicku.Wpisujesz,zatwierdzasz,czekasz jakiś czas i znów możesz grać.Ja czekałem około 2h po namelocku. |
zal... naprawde..
|
Znajomość angielskiego wśród Polaków jest już chyba ujemna.
|
Wejdz na konto znajdz cryminal records wez Viev i wpiszesz nick potem czekasz...ja czekalem 4h
|
Znam lepiej angielski od tych co mi piszą ze go nie znam:baby:
A pozatym zdanie: Twoja postać jest zbanowana z powodu jej nazwy. To mi nic nie mówi. Nie wiem dokładnie o co chodzi, więc mam chyba prawo spytać sie na tym forum. |
Dzięki tym osobom które mi pomogły;) Sprawdziłem, zmieniłem i wszystko gra:)
See you in tibia!:p |
@up
edytowanie posta nie gryzie idz na jakies dodatkowe lekcje angielskiego jezeli to cos pomoze |
Tylko co ma name lock do dzialu zdjecia ?? ;|
|
Cytuj:
Jakby było napisane 'Your character is eating a banana, so he can't play now, sorry, try again later', też byś pomyślał, że bana masz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |