Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ban (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86238)

hakin 22-07-2006 21:11

Ban

Dzisiaj rano zwyczajnie grałem i nagle wylogowała mi sie postać i wyskoczyła tabelka. Pisze na niej:
Your character is banished because of his/her name.
Zakładam że jest to ban ale nie wiem z jakiego powodu i jak dlugo potrwa??:( :( Czy ktoś może mi pomóc? A może do kogo mam się zwrócić w tej sprawie. To tak jakby zabrali zabawke dzieckuX(

Panowie próbowalem wstawić zdięcie ale wyskakiwał mi błąd, a że wstawilem temat do tego działu to dlatego ze jest tu najwięcej oglądających. Administratorzy prosze tego nie usówać bo jest to naprwde ważne.

Ranveld 22-07-2006 21:14

To sobie przetłumacz z angielskiego -.-" Miałeś nick niezgodny z Tibia Rules i dostałeś namelocka. Zaloguj się na swoje konto na tibia.com i zmień nick tej postaci.

Koski 22-07-2006 21:16

Nie umiesz angielskiego?
Cytuj:

Your character is banished because of his/her name.
czyli dostales bana za to ze miales prawie taki sam nick jak ktos inny (Fake name) i to ze tu duzo ludzi wchodzi to nie powod zeby dawac temat nie zwiazany w zaden sposob z dzialem

Mazur199 22-07-2006 21:37

To znaczy ze ktos zareportował Cie do gm/tutora lub tutor/gm sam zczaił ze masz nick niezgodny z zasadami Tibii i wlepił Ci bana.
Teraz musisz wejśc na tibia.com,zalogowac sie swoim accountem i na dole strony będzie jakaś notka a obok niej View.Klikasz na to i pojawia Ci się miejsce do wpisania nowego nicku lub opcja do automatycznego wybrania nicku.Wpisujesz,zatwierdzasz,czekasz jakiś czas i znów możesz grać.Ja czekałem około 2h po namelocku.

B.F.K 22-07-2006 21:46

zal... naprawde..

Lasooch 22-07-2006 22:01

Znajomość angielskiego wśród Polaków jest już chyba ujemna.

FellanK 22-07-2006 22:13

Wejdz na konto znajdz cryminal records wez Viev i wpiszesz nick potem czekasz...ja czekalem 4h

hakin 22-07-2006 22:28

Znam lepiej angielski od tych co mi piszą ze go nie znam:baby:
A pozatym zdanie:
Twoja postać jest zbanowana z powodu jej nazwy.
To mi nic nie mówi. Nie wiem dokładnie o co chodzi, więc mam chyba prawo spytać sie na tym forum.

hakin 22-07-2006 22:30

Dzięki tym osobom które mi pomogły;) Sprawdziłem, zmieniłem i wszystko gra:)
See you in tibia!:p

Zamor1 22-07-2006 23:16

@up
edytowanie posta nie gryzie
idz na jakies dodatkowe lekcje angielskiego jezeli to cos pomoze

Sadrar 22-07-2006 23:17

Tylko co ma name lock do dzialu zdjecia ?? ;|

Lasooch 22-07-2006 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hakin
Znam lepiej angielski od tych co mi piszą ze go nie znam:baby:
A pozatym zdanie:
Twoja postać jest zbanowana z powodu jej nazwy.
To mi nic nie mówi. Nie wiem dokładnie o co chodzi, więc mam chyba prawo spytać sie na tym forum.

Mhm, już to widzę, jak Ty bosko angielski znasz. Napisałeś na początku, że zrozumiałeś, że masz bana, ale nie wiesz za co. A teraz - po odpowiedziach - nagle nasz geniusz wie, że chodzi o nick!

Jakby było napisane 'Your character is eating a banana, so he can't play now, sorry, try again later', też byś pomyślał, że bana masz.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13.