![]() |
[Eternia] 49 RP and 41 RP 2,5h Necro Hunt!
|
Lighthack =/ no ale grasz palkiem da sie wybaczyc ^^ a co do filmiku nie ogladalem calego bo nie mam lighthacka i ciezko cos zobaczyc ;p
|
Dokładnie LH. Kiedyś grałem sorkiem to radziłem sobie bez tego ale teraz palkiem to udręka. To nie jest bot więc nic złego :) Pzdr.
|
Ehhh.... dlugi i nudny filmik.. jak to hunty... ale mozna pokazac jak expic palkami na necro ale troche znoobiles uhajac zamiast ihajac dsa..szkoda uhow... to po 1, po 2 to kazdy z was powinien miec po 2 dsy wtedy schodziloby mniej boltow na kazdego necro bo dsy by go napieprzaly i hunt przedluzylby sie co zwiekszyloby szanse na wylootowanie bohow...
smieszny byl tekst ze z kumplem na 70 lvl idziecie we dwoch na hydry xDD buhauahaha..... widac ze dawno nie grales xD 120+ rp nie mogl sobie dac rady z hydra.... jak zaczal nawalac z sd i wywalil 3 bp sd a hydra miala yellow i juz nie mial sd to przestal ja bic i wyszedl... nie ubijajac hydry... wiec wy we dwoch kupe zrobicie na hydrach :) tym bardziej ze tam jest w miare malo miejsca do biegania, hydra spowalnia i to ostro czasami i po 3 i najwazniejsze leczy sie jak glupia (co pokazalem w przyklacie 120+ rp) wiec nie rozsmieszaj ludzi gogus :) na dlach tez zycze powodzenia na 55 lvl z mankiem :) Bylem to wiem jak jest :) bedzie good jak wogole wrocisz z fibuli wogole :) |
Fillipex > ty też się znoobileś, jak 41 RP może mieć dsy...
Najpierw pomyśl zanim zaczniesz kogoś krytykować, myślenie nic nie kosztuje. |
Cytuj:
|
Filipek pisze posta tylko po to żeby mnie skrytykować ;/ 41 pall ma zrobić ds'a buhahahahhaahah! Po 2 widziałem film jak 47RP zabija demona. Fakt że to było waste mf i sd, ale dał rade. Tak samo widziałem jak 85 pall zabija Hydre solo. I przy tym nie wywalił nawet 1 bp SD. Na 85 lvlu miał 96 dist i kolo wymiatał. A 90+ MS (tylko hmm)i około 106PR zabijali hydre w mgnieniu oka. I jeszcze kto powiedział ci że ja chce iść na fibule ? Jest tylko 1 resp DL ?:evul:
|
Cytuj:
Yyy.... co ma demon tutaj wpolnego wogole?! o.O Niedlugo sam pojde zabic demona na 50 lvl solo wiec to zadna sztuka.... tez widzialem taki filmik jak 45 rp zabijal solo.. a z tym 85 rp to albo mial zajebistego farta do hydry albo wymysliles sobie to xD Mi o tym 120 rp nikt nie powiedzial.. na wlasne oczy widzialem ten filmik... poprostu nie mogl jej ubic... nawet z sdkami i dal sobie spokoj.. a 120 rp ni moze miec gorszych skilli niz 96 dist albo minimalnie gorsze... z tym duetem to sam 90 ms by zsolowal hydre z vis... zalezy jeszcze jaki mlvl ale zsolowalby wiec palek do tego to juz wogole... a skad wiem ze na fiue? Bo gadalismy o tym na dworzu wiec wiem ;) |
Cytuj:
Filipex skoro jestes taki mądry to nakręć swój własny film i wtedy my se pokrytykujemy. Przed możliwością napisania posta powinnien być jakiś test na inteligencje czy coś... :confused: Edit: a i szczerze mówiąc to mam to gdzieś czy jesteś jego rl kumplem, kuzynem, wujkiem, dziadkiem czy ciocią, ja czytam co pisze na forum a nie gdzie ty masz gdzieś tam w rl |
@up
dobry jestes xD smiac mi sie chce jak przeczytalem tego posta wyzej... xD po 1 to pokaz mi cytat gdzie napisalem ze Ty sie znoobiles? xD po 2 to nakrecilem 2 filmy ktore sie podobaly innym na tym forum bo to byl niezly harcore wiec sie nie udzielaj jak nie jestes na bierzaco xD a po 3 to z tym testem to jest dobra opcja xD przydalby Ci sie xD jestem jego kumplem z rl wiec moge mu powiedziec co chce i on wie jak to ma odebrac bo meni zna -.-' @topic mowilem juz o filmie :) ogolnie good tylko nudnawy :) ale niestety hunty sa nudnawe :) |
"po 1 to nie mozna samego siebie znoobic tak jak Ty to napisales" < tu chyba widać dobrze, zreszta ty tak piszesz że nic sie nie da zrozumieć
Pozatym nie chce mi sie rozmawiać z dziećmi z tak wysoką kultura osobistą jak ty, które tylko umieją krytykować innych, a jak im się powie prawde to to już obrażone na cały świat... więc nie będę się juz udzielać w tym temacie bo to i tak do niczego nie prowadzi. pozdrawiam |
wazne ze byl hunt xD i tez filipek przyzdeziles bo wiesz 41 rp i ds to naprawde bylo szalone :PP
|
Cytuj:
Aż żal ściska jak się to czyta... 120 RP nie da rady solo z hydrą tak? Hity po 400-500, czyli wystarczą 4 sd na hydre... ale oczywiście ona się leczy po 800 i to co sekundę. Lol! Zabiłem hydre z 2,5 bp sd 55 RP i to bez wiekszego problemu. |
Fifi ale to że napiszałeś że Arko miał mieć jeszcze DS'y to przyznaj się że się poprostu pomyliłeś. A jak ktoś mi powie że film jest lipny to niech przeczyta topic. Tam nie jest napisane "SUPER EXTRA WYKOZACZONY W ... FILM" Tylko zwykły Necro hunt. Nie wszyscy byli na necro, może mieli raz z nim do czynienia. Nie powie mi nikt że nie ma ludzi co mogą ale nie byli na Necro. Przykładowo bez DS było by źle. A tu film ukazuje jak można to zrobić bez straty uha na sobie. Co ja straciłem 2 uhy na 3h na Neco. Straszne ;) Pzdr. :baby:
|
@up
no i wlasnie o to chodzilo by pokazac jak mozna good expic na necro :) @Kuba~ Cytuj:
Krytykowac trzeba byc moc z krytykiw wyciagac wnioski i pozniej roic cos lepiej... wogole po co ja sie tlumacze... moge sie w kazdej chwili spotkac z Gogusiem w rl i mu powiedziec ze jest noob i ze nie ume grac i co z tego?! -.-' Trzeba dyskutowac zeby nawzajem uczyc siebie lepiej grac... ehhh... n/c @WielkiSorc Zadl dupe sciska, tak jak Ty to napisales, jak widze co piszesz... ten filmik z palkiem widzialem na wlasne oczy wiec nikt mi nie wmowi ze tak nie bylo... to bylo juz dawno... w miare na poczatku jak wprowadzili hydry... wtedy podobno hydry sie lepiej leczyly ale zmienili to w nastepnym update.. wiem co widzialem wiec.... zreszta nikt mi wierzyc nie musi... |
Hunt jak inne.
lighthack =[ Pall + ds +runka + wystarczająca mana = ds palla Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |