![]() |
Wojny i Konflikty na Świecie Aurea...
Od paru dni Kolekcjonuje wszystkie filmy z Wojen i konfliktów Świata Aurea zapisane w formacie rec.
Od kilenta 7.3 do Klienta 7.72 Do wszystkich filmów dobierałem odpowiednią wersje Tibi i odpowienią wersje Tibicam. Więc plik po rozpakowaniu jest troche duży (około 100 mb) jednak spakowany rarem zajmuje koło 50 mb. Wszystkie Pliki skanowałem moim anty-virusem. Życze miłego oglądnia.... http://rapidshare.de/files/26651303/...likty*****.html |
Spryciarz , nie sciagam :)
|
Cytuj:
lol zycze sukcesow ;p |
Cos nie tak?
Przepraszam czy ktoś moze ściągnąc ten plik i wydać pozytywną opinie na jego temat? Ponad 3 dni składałem ten zestaw i zależy mi zeby ktos go zobaczył...
|
Heh, udało mi się ściagnąć to cudo i o dziwo wszystko działa : )
Antywirus nie wykrył nic podejrzanego. Mamy tutaj filmiki począwszy od klienta 7.3 (naszczęście wszystko posegrowane + klient i tibicam w komplecie) do 7.72. W sumie naliczyłem 39 filmów. Dla kogoś kto lubi zbierać całe trylogie z danego świata to wyśmienita paczka. Szczególnie wygląd przedmiotów w kliencie 7.3 hahha. Ahoj panie bobrze, niezła robota z zebraniem tego do kupy ; ) |
Cytuj:
@top duzo filmow..duzy bałagan;/ |
Dobra robota ale jesli chcesz by ktos to obejzal wzuc filmiki pijedynczo. W tibi nie mozna ryzykowac poniewaz czycha duzo frajerow na shakowanie kata
|
Ja ściagam, powiem wulgarnie, mam w dupie wage:P
Co wy tacy niecierpliw?;) Dam edita jak obejże:) A po za tym, doceniajcie, to o ile on to składa, robił szuklał klientów, tibia.camów i tego wszystkiego? Co wy ludzie czy doceniać nei umiecie?:/ Eh... Edit 1: Wojny na tibi73 coll :) |
Sprawdziłem pliki ***** w 7.6 i 7.5. Do tej pory jest wszystko ok. Obejrzałem też 2 filmy z 7.3
Danger. Nie wiem czy to źle, ale przy 7.5 tibia***** wyskoczyło mi: Cytuj:
Cytuj:
|
Mam prosbe REHOST PLX Rapdishare mi sie cos wali ...
|
A co mi tam ufam mojemu anty-virowi
|
a ja jeszcze zaczekam bo ja nie ufam swojemu anty virowi bo dawno go nieaktualizowalem ;pp jak bede z 3-4 stron odpowiedzi to sobie sciagne tez bo mnie ciekawia te wojny na 7.3 btw a ta wojan na aurerze nigdy sie nie skonczy trwa juz chyba od 2 lat niewiem bo niegram tam.
|
Dajcie Rehosta
Dajcie rehosta bo mi jakis s****l sciaga z rapida i ja nie moge ;s
|
Moim zdaniem warto Cie pochwalic za trud pracy jaki w to wlozyles. Niezle archiwum filmow wszysto ladnie posegregowane niema balaganu zachecam do sciagniecia !!
|
To on qutwa czysty czy nie bo interesuje sie wojna na aurerze a nie wiem czy sciagac czy nie >.<
down:od czasu napisania posta do teraz (3h 15 min) skanowalem porgramem z tematu przyklejonego i sukinkot do tej pory sie nie zaladowal ide spac a wiec nie przeskanuje |
To może ściągnij sam i przeskanuj?
|
rehostnij to kuzde suzkalem tego a jak znalazlem to file not found mysle ze jeszcze ktos ma bo plik ktory dawal byl czysty
|
Ja was nie rozumiem wszytskie filmy macie na tibicams. bez zadnych keylogerow wystarczy wybrać świat, klienta, i tematyke filmu , to samo z tibicam i tibia wszytsko w necie . i nie musicie sie obawiac o kg.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |