Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojny i Konflikty na Świecie Aurea... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86292)

Luxxx 23-07-2006 09:57

Wojny i Konflikty na Świecie Aurea...

Od paru dni Kolekcjonuje wszystkie filmy z Wojen i konfliktów Świata Aurea zapisane w formacie rec.
Od kilenta 7.3 do Klienta 7.72
Do wszystkich filmów dobierałem odpowiednią wersje Tibi i odpowienią wersje Tibicam. Więc plik po rozpakowaniu jest troche duży (około 100 mb) jednak spakowany rarem zajmuje koło 50 mb. Wszystkie Pliki skanowałem moim anty-virusem.
Życze miłego oglądnia....

http://rapidshare.de/files/26651303/...likty*****.html

Tasiorstrasz 23-07-2006 10:12

Spryciarz , nie sciagam :)

Raayden 23-07-2006 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luxxx
Od paru dni Kolekcjonuje wszystkie filmy z Wojen i konfliktów Świata Aurea zapisane w formacie rec.
Od kilenta 7.3 do Klienta 7.72
Do wszystkich filmów dobierałem odpowiednią wersje Tibi i odpowienią wersje Tibicam. Więc plik po rozpakowaniu jest troche duży (około 100 mb) jednak spakowany rarem zajmuje koło 50 mb. Wszystkie Pliki skanowałem moim anty-virusem.
Życze miłego oglądnia....

http://rapidshare.de/files/26651303/...likty*****.html

lol zycze sukcesow ;p

Luxxx 23-07-2006 12:35

Cos nie tak?

Przepraszam czy ktoś moze ściągnąc ten plik i wydać pozytywną opinie na jego temat? Ponad 3 dni składałem ten zestaw i zależy mi zeby ktos go zobaczył...

Skurka 23-07-2006 15:13

Heh, udało mi się ściagnąć to cudo i o dziwo wszystko działa : )
Antywirus nie wykrył nic podejrzanego.
Mamy tutaj filmiki począwszy od klienta 7.3 (naszczęście wszystko posegrowane + klient i tibicam w komplecie) do 7.72. W sumie naliczyłem 39 filmów.

Dla kogoś kto lubi zbierać całe trylogie z danego świata to wyśmienita paczka.
Szczególnie wygląd przedmiotów w kliencie 7.3 hahha.

Ahoj panie bobrze, niezła robota z zebraniem tego do kupy ; )

Etoric 23-07-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skurka
Heh, udało mi się ściagnąć to cudo i o dziwo wszystko działa : )
Antywirus nie wykrył nic podejrzanego.
Mamy tutaj filmiki począwszy od klienta 7.3 (naszczęście wszystko posegrowane + klient i tibicam w komplecie) do 7.72. W sumie naliczyłem 39 filmów.

Dla kogoś kto lubi zbierać całe trylogie z danego świata to wyśmienita paczka.
Szczególnie wygląd przedmiotów w kliencie 7.3 hahha.

Ahoj panie bobrze, niezła robota z zebraniem tego do kupy ; )

jezeli nie rozumiesz slowa "trylogia" to go nie używaj...kiedys ktoś w telewizji powiedział, że harry potter to trylogia...to przez rok zalewali sie z tego typa..no cóż bywa.

@top
duzo filmow..duzy bałagan;/

Nataniel 24-07-2006 14:56

Dobra robota ale jesli chcesz by ktos to obejzal wzuc filmiki pijedynczo. W tibi nie mozna ryzykowac poniewaz czycha duzo frajerow na shakowanie kata

Majcioch 24-07-2006 15:45

Ja ściagam, powiem wulgarnie, mam w dupie wage:P
Co wy tacy niecierpliw?;)
Dam edita jak obejże:)
A po za tym, doceniajcie, to o ile on to składa, robił szuklał klientów, tibia.camów i tego wszystkiego?
Co wy ludzie czy doceniać nei umiecie?:/
Eh...
Edit 1:
Wojny na tibi73 coll
:)

DRoN 24-07-2006 15:53

Sprawdziłem pliki ***** w 7.6 i 7.5. Do tej pory jest wszystko ok. Obejrzałem też 2 filmy z 7.3

Danger.
Nie wiem czy to źle, ale przy 7.5 tibia***** wyskoczyło mi:

Cytuj:

MIGHT BE INFECTED/MALWARE (Sandbox emulation took a long time and/or runtime packers were found, this is suspicious. Normally programs aren't packed and don't force the sandbox into lengthy emulation. Do realize no scanner issued any warning, the file can very well be harmless. Caution is advised, however.)
Przy TibiCam***** 7.3 komentarz:

Cytuj:

OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
Przy TibiCam***** 7.41, 7.72 i Tibia***** 7.72 to samo co up.

Cloopsik 24-07-2006 18:28

Mam prosbe REHOST PLX Rapdishare mi sie cos wali ...

Marcisz 24-07-2006 23:12

A co mi tam ufam mojemu anty-virowi

Mandawiers 24-07-2006 23:46

a ja jeszcze zaczekam bo ja nie ufam swojemu anty virowi bo dawno go nieaktualizowalem ;pp jak bede z 3-4 stron odpowiedzi to sobie sciagne tez bo mnie ciekawia te wojny na 7.3 btw a ta wojan na aurerze nigdy sie nie skonczy trwa juz chyba od 2 lat niewiem bo niegram tam.

Govinem 25-07-2006 01:02

Dajcie Rehosta

Dajcie rehosta bo mi jakis s****l sciaga z rapida i ja nie moge ;s

heineken 25-07-2006 15:19

Moim zdaniem warto Cie pochwalic za trud pracy jaki w to wlozyles. Niezle archiwum filmow wszysto ladnie posegregowane niema balaganu zachecam do sciagniecia !!

Straznik Monopolowego 28-07-2006 01:15

To on qutwa czysty czy nie bo interesuje sie wojna na aurerze a nie wiem czy sciagac czy nie >.<
down:od czasu napisania posta do teraz (3h 15 min) skanowalem porgramem z tematu przyklejonego i sukinkot do tej pory sie nie zaladowal ide spac a wiec nie przeskanuje

P0nury 28-07-2006 01:22

To może ściągnij sam i przeskanuj?

IridiaCarlinPk 26-04-2007 22:33

rehostnij to kuzde suzkalem tego a jak znalazlem to file not found mysle ze jeszcze ktos ma bo plik ktory dawal byl czysty

Garo 26-04-2007 22:56

Ja was nie rozumiem wszytskie filmy macie na tibicams. bez zadnych keylogerow wystarczy wybrać świat, klienta, i tematyke filmu , to samo z tibicam i tibia wszytsko w necie . i nie musicie sie obawiac o kg.

IridiaCarlinPk 26-04-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garo (Post 1390842)
Ja was nie rozumiem wszytskie filmy macie na tibicams. bez zadnych keylogerow wystarczy wybrać świat, klienta, i tematyke filmu , to samo z tibicam i tibia wszytsko w necie . i nie musicie sie obawiac o kg.

oke ale to byla taka wielka kolekcja od 7.3 do bodajze 7.6 i byly clienty /tibicams+ mase filmow

Garo 26-04-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IridiaCarlinPk (Post 1390852)
oke ale to byla taka wielka kolekcja od 7.3 do bodajze 7.6 i byly clienty /tibicams+ mase filmow

39 filmów to nie jest dużo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01.