![]() |
Tarantule
no wiele bylo mowione na temat szybkosci GSow ale przeciez tarantula tez ma haste
czy wie ktos na jkakim poziomie bez BOHow i Time ringa uciekne spokojnie ? |
Ja na 23 lvl uciekam juz spokojnie, pod warunkiem ze mam duzo miejsca : )
|
Tarantula a haste ma szybkość ok 40-50 lvl ganiałem się z nią po katedrze:D
|
Re:
Wolna <10 znaków>
|
Tarantula to raczej duzy poison spider a nie maly gs, a "hejst" ma takie kosmiczne ze na 30 lvlu bez zadnych dodatkow typu bohy bieglem szybciej niz ona. :p
|
@up
tak ale jak nie wlaczy haste z haste ma szybkos ok. 50+lev |
Cytuj:
Ja na 35lvl i z bohami nie uciekłem jak zuciła haste:evul: Więc nie wprowadzaj go w błądX( |
A po co na takich levelach uciekać przed tarantulą? Ona jest słabsza od cyca -.-
|
25lvl uciekłem właczyła haste dopadła i w p-secie po 20 waliła max
drutem (dwarven shield ;p) i 23 shield |
po to uciekac ze jak bede uciekal to beede ja bil ?
jestem pallkiem wiec ;/ |
Jak dobre skille to spokojnie ubijesz ... Gorzej jest z ta pierwsza przy wejsciu .... Bo tam nie ma jak sie poruszac ... Tak szczerze ... Taranyule to tandeta ... Loot tez tandetny ... Ogolnie nie expie na nich
|
Cytuj:
Takto można bić w zwarciu ale ja chciałem na dystans |
Cytuj:
Przykłady: 07:18 You lose 44 hitpoints due to an attack by a tarantula. 07:45 You lose 37 hitpoints due to an attack by a tarantula. 07:45 You lose 56 hitpoints due to an attack by a tarantula. 07:47 You lose 36 hitpoints due to an attack by a tarantula. A eq mam napewno lepsze niz p set :) |
lol tarantula dla paladynka to piard gdy stoi dalej bo nawet jak wzyci hoste to nie zdazy dobijec do ciebie bo bedzie lezala oczywiscie jak masz dobre skille.
|
ja 24 knightem na dark katedrze spokojnie uciekam tarantuli bez boh czy time ringa :D
|
macie kompleksy czy cos?
ja ja walilem na 12 lvl sorc bez run wspomagajacych : ihs,uhs,hmm.gfb i inne. wy martwicie sie czy dacie rade na 20+ |
Ja zabiłem tarantule, tam na górze dc z 12 levelem i 50/50. Waliła mnie po ~20:baby:. I niewiem poco uciekac przed nią. Ale jest dosyc szybka, tak jak inni mówili 40lvl + bohy i cię niedogoni.
|
@up tu nie chodzi o kompleksy, poprostu osobę która zaczeła ten temat zainteresowała szybkośc tarantuli Z HASTE bo bez to jej 20+ lv ucieknie lecz z haste jest juz szybsza znacznie.
Co do jej ataku to gdy wali sama to spokojnie mozna stac gdyż 4 na 5 hitów przyjmuje się na tarcze lub zbroje (jestem sorcem z Blue robe, vamp-shield zawsze na full defie skill 22 shielda to tak na marginesie jak by sie ktoś wścipski trafił ;) ) lecz pamiętajcie że pod ziemią w DC jest 1 resp przy zejściu i 5 resp !!! w korytarzu po lewo, a gdy chociaz te 3-4 do ciebie dojda to leca hity po 20 łatwo. Ogólnie lubie na nich expic bo jak wyleci ci takich 5 to 600 expa juz masz :) do tego troszke kaski rzucą, czasami steel helmet, masową brass legs i... przy szczęciu time ring :D :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |