![]() |
Zlecenia
Tutaj jeśli chcecie składajcie zlecenia na itemki.. jeśli coś potwory narazie odpadają.. Prosiłbym o składanie po jednym zamówieniu (więcej jeśli się uwinę)...
To piszcie min. jak ma ten przedmiot wyglądać itp. To biorę się do roboty od pierwszego zlecenia ! |
|
Cytuj:
|
Gumowa Kaczucha!
|
to już chyba dziewiąty temat o robieniu itemów... człowieku, lepiej zmień nazwe tematu i jego treść zanim cie raynold z warnowym uzi pogoni -.-'
|
Ja pier**le, Wy jestescie naprawde po**bani... to forum zeszlo na prawdziwe psy.. kiedys bylo inaczej.. pier**le zmiatam stad, Ciunu lepiej tez tak zrob. -.-
|
Omg...
To w takim razie do chol**y fake też nie można zakładać??To są jego zlecenia,różnią się od innych,wogóle co wam odwala?:creature: tak wyglądacie i myślicie,że co?Jego zlecenia więc nie offtopować(nie wyobrażam sobie warna/bana/zamknięcia za nic o.O).
A więc:miecz dusz,magiczny i świecący,krysztal w rękojeśći :D. |
http://www.ciunu.prv.pl/gfx/bronie/Soul%20Sword.gif
Takie coś wyszlo mi.. :p Niechce Kaczuchy ;p Only eq :P |
Goood
GOOD ci wyszło :D.10/10.Coś jeszcze dla ciebie wymyśle ;].Wstaw go na rp ;]
|
Rycerski miecz (czyt. Knight Sword) COs w podobie do do Knight Axe zrob tylko ze sword ;]. (O ile zlecenia jeszcze aktualne)
|
Candy Shield ( Rarek - wyglada jak lizak, tak sie skreca do srodka... No chyba wiesz o co chodzi? ;) ) Dalej chce Gumowa Kaczuche... To jest bardzo wazne =.= ;D
|
http://www.psxzone.opalnet.pl/Podstr...4_data/axe.jpg - ozdób mi odpowiednio i zakraw tą siekierę, jak ci się uda, to napisz na złoto "despair" na trzonku. Chcę sprawdzić, czy ktoś z nowych się nadaje.
|
Prosty zestaw którego nikt jakoś nigdy nie raczył wykońać:
a) No-Dachi w odcieniach błękitno-lazurowo-biało-srebrnych z powtarzającym się motywem na klindze i kryształem w rękojeści b) na wymiarach 32x32 znak Ten w okręgu w w/w kolorach i japońskimi smoczymi motywami. |
Viking broad sword (szeroki miecz wikiński), no to tak, powinien być szeroki, dość długi, taki na półtora ręczne użycie no i runy wyryte na klindze :) Grałeś w Rune, to będziesz wiedział, a jeśli nie grałeś to spróbuj na podstawie mojego opisu :D
|
vampire helmet,armor,sword
demon boots |
@Up
br? @Topic Wiosło plastikowe :) |
@Up:
swe? @Topic: Ruda miedzi, cyny, żelaza, srebra oraz pióro feniksa. wszystkie 24 x 24 na białym tle. z góry thx! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |