![]() |
Mateusz Dragon Wielki - Hack ??
Wszyscy moi znajomi mowia ze hakneli go jak Atimka. Nie odpowiada, gdy piszesz do niego dale loga, <kilka razy ostro wyklnol Tedunia najlepszego kolege..
|
ja sie nie dziwie ze nei odpisuje. pewnie ma zignorowane wszystkie prywatne wiadomosci. jak ktos ma taki lvl to na 100% dostaje kilkaset wiadomosci dziennie a wiekszosc jest od noobkow ktorzy pytaja sie o to gdzie expi itp. kazdy by sie kiedys wnerwil.
|
Cytuj:
Co do bluzgania KOGOŚTAM~, to mogli się pokłócić albo coś :| |
z takim name to bym sie wstydzil do gry logowac xD
|
Rotfl, myslisz że najlepszy druid w całej Tibii, przejmuje się i odpisuje jakiemuś 10 lvlowi? Nie...
Mateusz Dragon Wielki miał/ma napisane w commencie że wszystkie prywatne wiadomości zostają ignorowane, chyba że dana osoba jest na liście VIP. Iż, to że nie odpisuje - wcale nie oznacza że go shakowano. |
ksiazke o nim napisz ;)
|
lol..
Myslisz ze jak by ktos haknol taka postac to by expil dalej ? chyba raczej nie ;) wiec odpowiedz sama sie nasuwa B)
|
@topic Myślę że został hacknięty. Czumu? Głuwnym argumentem jest to nawyzywanie best frienda.
|
dzis napizgałem kafosa jestem hacked :<
|
?
a kto to jest ? xd
|
Cytuj:
@Xetif Cytuj:
@Topic A Mateusz czyta ten topic i sobie myśli "O ku*wa! Ja się z kumplem pokłóciłem, a już idioci takie ploty o mnie piszą na forach, ja pierd***!" |
Cytuj:
|
..
a czy wy sie nie klocie z mama z kolegami albo z bratem??? pomyslicie troche.. a wy odrazu hacked ... idioci 8o
|
Ten cały temat to JEDNA WIELKA BZDURA.
All zmyślone bey |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
debilu ja sie pytam kto to jest a nie czy sa jakos spokrewnieniy X(
|
hmm powoli zaczyna pachnieć atakiem trolla :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |