![]() |
Gary killing Darin 66ms
Film nie moj.
szybka ładna akcja. comment plx tutaj stracisz swego p-seta Edit ten co pada to elite knight sorry za błąd xD |
Nom filmik dobry ale widac ze koles na bocie jedzie ostro :P uhal sie zawsze w tym samym momencie hp dziwne nie ;p
ehh co tu powiedziec widac ze polak........ tamci mieli miec hunta za to i cos zaden nie padl :P |
no szybka i ladna akcja nie byla, ziomus widac ze bot, chociazby po tym jak on uciekal widac ze lamka, to co dopiero zeby sie tak uhal :) na dodatek w trapie nikogo nie bil, a to debil, ja bym bil bedac w takim trapie :) zawsze to cos im zejdzie
|
Wątpie zeby koles miał bota B) , bo kto idze expic z botem na scaraby?Zbyt duża strata runek. Koles poprostu sie uhal jak miał yellow hp ;) zawsze sie tak robi przeciez mógl paść na ue wiec wolał być pewny że nie padnie . Filmik fajny czekam na kolejne :p .
|
@Alcor niepowiedział bym że szybka akcja.. 30 minut to wg. ciebie szybko??
Koleś raczej bota miał bo pisał a jednocześnie uhał się właściwie w tym końcowym trapie mógł sie juz dać zabić a nie wastować uhy bo itak by padł.. wszystko schrzanił tym exori :P |
HAHAHAHA NO ROTFL nie no porazka ten film powinien się nazywać "noob owned by noobs" no trapnąć go nie umieli, jak już takie lvle idą kogoś być to myślałem że mają słuchawki na uszach... a Ci się zgrać nie mogli, przecież mogli combo sd+sd+ue i by padł -.- a ten nabeq którego bili uhał się z aolem zamiast dać się zabić, hahahahha B) załamka z ludzi tych, -.- a temu knighcikowi którego bili moge pogratulować dużej ilości uhów (zmarnowanych)
|
@up....
jezus jaki ty glupi jestes... pomysl troche wolisz stracic np. 2-3 bp uhy czy kila-nascie, - dziesiat czy nawet kilka set k expa czy wolisz stacic uhy .... idiota z ciebie
|
Noo szybka w ch*j xD.
100+ms, 110+rp, 50ms, 75+rp wala 40 minut 66 ek, nice nice xD szybka ladna akcja |
Cytuj:
To dopiero była :D szybka :D akcja. I koleś chyba nie uzywał bota Cytuj:
|
Tak czytając Wasz wypociny, aż mi Was żal...
Po 1. Nie bylo mowy o żadnym bocie! Po 2. Jeżeli nawet by zabił Garego to by sobie nie pograł na Pandoria. Po 3. Aol to nie jest Amulet of Life i mogł już się przestać uhać jeżeli był w pewnym trapie, bo i tak nie miał szans ucieczki. |
w0w ale szybka akcja !!
To co miałem mówić powiedziały osoby up /\ Czy miał bota ? To on już sam wie ;) |
@up
tadzik podaj mi swoje nick na Pandorii... plax
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |