![]() |
Problem z Tibią
Cześć!
Jak mozna sie domyslic po przeczytaniu tematu, mam problem z Tibią. Gdy wlaczam Tibie, wpisuje pasy, i zaczynam sie logowac, wyskakuje raport o błędach, i Tibia zostaje zamknieta. Jesli ktos mial taki sam problem lub wiec co sie dzieje prosze o pomoc. Z gory THX! http://img487.imageshack.us/my.php?i...eztytuuub9.png ^ Oto link do zdjecie z bledem. |
Treść błędu?
|
Cytuj:
Raportu nie ma jakiego takiego. Sa jakies tam pliki itd. |
Przeinstaluj Tibie i juz?
|
Przeinstaluj tibie! Może pomoże...
10 znaków.
|
3 razy przeinstalowalem :p i......... NIC!
|
moze najlepiej odinstaluj i jak masz 2 partycje (dysk podzielony na 2 czesci) to zainstaluj na 2 czesci. a jak nie no to pozostaje tylko przeinstalowac.a jak dalej nie bedzie dzialac no to stawiaj caly system na nowo :]
|
Rozwiazalem problem xd
Chcialem przegrac na DVD wazne dla mnie pliki, a tu mi nero wyskakuje z tekstem "Waznosc NEro wazna do 203 roku" Patrze w dacie a tam 2080. Temat do zamkniecia xD |
Cytuj:
Dziwne.... |
Cytuj:
|
[quote=Vandoz "Waznosc NEro wazna do 203 roku"
Patrze w dacie a tam 2080. /QUOTE] w jakim swiecie ty zyjesz?? mamy 2006 rok ale sie usmialem |
[quote=matiiii]
Cytuj:
Masz rodzenstwo ponizej 6 roku zycia? Wdzieraja ci sie do pokoju jak odejdziesz od kompa na minute i moga Ci rocpier****c klawiature np. Pewnie moj brat zmienil i nie wiedzial o tym. Codziennie go z mojego pokoju wyganiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |