![]() |
FaTe
Siema Wszystkim .
Dzis z rana pomyslałem sobie ze zagral bym w jakoms wajnom RPG. Weszłem w google i szukam i znalazlem Fate :). Gra Fate jest podobna do diablo :p!! Profesje: Mag Wojownik (Broni jest bardzo duzo co lv dodajesz sobie 2 punktu do jakiejs broni co dodaje ci wiekszy atak :P) Som takze magiczne kamienie :] które zmacniajom żeczy :p np bronie Mago-woj Officjalna Strona : http://www.fatethegame.com/ z tad ściogniecie gre postac sie robi w grze :p jak sie zaczyna:baby: Screen: http://www.play-free-online-games.co...age_fate_1.jpg wiecje screen jest takze na stonce razem z Movies :P |
emmm ja bym nie powiedział że to jest podobne do Diablo :/
|
to wygląda jak mu onlino-podobne cos
|
Ale dużo tych profesji i jakie zrożnicowane wow B)
|
Cytuj:
|
Gra nawet nawet :D mi sie podoba tylko jaki klijent zassac bo ja zassalem 28 mb a sa jeszcze dwa po 117 i 128 może te wieksze bedą lepsze :D narazie mam 5 lvl :D.Aha i jeszcze jedno czy ta gra jest za free czy platna:D
|
pozniej platna 2 razy zagralem i trzeba wild coinsy kupic ;/
|
Panu proponowałbym "wajnom żecz" jaką jest słownik ortograficzny.
|
Może i ta gra jest "wajna", ale na pewno nie fajna. To ma być Diablo ?? Grałem w obydwie części i to to nie przypomina ani jednej z nich. Ot takie gówienko...
|
to jest gorsze niż tibia(niewiedziałem że taie coś może istnieć)
tak tak proponujemy swłoFniCK OrtograwiczNyF |
Grałem w to kieedyś kiedyś ;>... Niestety w demo tej gry :/ Gra za dobrej grafiki nie ma ale moim zdaniem podobna do Fable ( nazwa tez podobna ;])
Wiecie skąd zassać pełną wersję? :> Czy tylko można kupić? |
Grałem w to, ta gra to porażka to taki Diablo dla 12-latków.
|
Cytuj:
Mam już dość ludzi z takimi tekstami,przecież każdy wie o co mu chodzi ale może z pośpiechu napisał ,,W" zamiast ,,F" każdemu może sie zdarzyć. PS. Proponował bym a nie proponowałbym. |
Cytuj:
|
Very Wajna gierka
|
Kiedys gralem i dla mnie very miernawa...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |