![]() |
Nekromanta:Prolog
Prolog: Akcja zaczyna sie kiedy nasz bohater ucieka z miasta. Chcial zdobyc skladniki potrzebne do pewnego rytulalu, jednak jego obecnosc zostala wykryta.
Zaczyna sie ucieczka. Rytulal mial na celu przywrocenie duszy znajdujacej sie w magicznym kamieniu, duszy nalezacej do ojca naszego nekromanty, Kazaela-Mistrza. Nekromanta salwuje sie ucieczka z miasta Kvatch. http://img66.imageshack.us/img66/4468/cz1bn1.png Postanawia walczyc. http://img125.imageshack.us/img125/9581/cz2he1.png Walka http://img233.imageshack.us/img233/7120/cz3is2.png Walka... http://img233.imageshack.us/img233/5020/cz4vm6.png Czy naszemu bohaterowi uda sie uciec do swej kryjowki na moczarach, czy uda mu sie osiagnac cel? O tym dowiemy sie w nastepnym odcinku. A teraz do rzeczy, to jest moj pierwszy fake (dziekuje za pomoc poradnika Crowala) Jezeli sie spodoba to moge pracowac dalej, jezeli nie to cuz, bede sobie huncil scaraby na daramie. Ciao EDIT: Fakt, troche za szybko, postaram sie zwolnic tepo w nastepnej czesci, moze bedzie jutro lub pojutrze, narazie chce wiedziec czy warto kontynuowac. :} |
jestem pierwszy :D
@topic :zapowiada sie niezle ale akcja dzieje sie troche za szybko nie dam oceny poniewaz to prolog ;) |
Prolog nie ocenie, jeżeli spieprzysz poziom jaki teraz panuje dostaniesz bezitośną ocene
btw. Necro nie ma nicku na prawie każdym obrazku. |
Moja Ocena
FABUŁA(Nie) Grafika(Nie) Imiona Ludzi Potworów (Nie) Nierób dalej bo widać że robisz beee fejki.:) |
@up
A ty robisz gówno a nie fake'i.... @topic Nie słuchaj tego "nieudanego eksperymentu" rób, rób!!! |
Imie postaci znane bedzie kiedy znajdzie sie w swojej samotni, straznicy wszak nie wiedza jak sie nazywa.... ;p
|
AA chyba że noto sorka ale grafika nadal dno i widac ze w paincie robione no ale reszta spoko mozesz robic dalej lecz jak nieporpawisz grafiki to uuu.
|
Niezle sie zapowiada tylko za szybko wszystko idzie.
-Nekro ma nick tylko na ednym obrazku. -Imie straznika pszykrywa jego slowa. -Za szybko tochy sie akcja. + niema "noob says:fre itamz" tylko "noob says: i am h-lvl" +Ładna grafika-wszystko dobrze posklejane. Ogułem 6/10 |
Cytuj:
|
Mixer Pracuje Nad new Fakei Wiec zobaczymyy!!!!!! Nieklucmy sie ja nie udaje speca bo nim niejestem ale na moim fake o diablo jest lepsza grafa.:D
|
@up tu jest lebsza grafa...W twoim fake'u ledwo cos widac...Wiec nie mow ze tu jest gorsza grafa.
|
moze byc rob dalej
|
Cytuj:
|
@Kasinis
Weź ty sie zamknij i nie spamuj bo cie ktoś sprzeda @topic Ots Me (Boshe) I niech nikt nie mówi że gadam głupoty bez powodu bo to gpołym okiem widać wystarczy spojżeć na tą bagienną kratke i już wiadomo że to Ots w 2 scenach nicki zakrywają teksty a w dodatku tekst wychodzi poza scene (niewybaczalne) sądze że sie bardzo wysiliłeś robiąc 4 sceny P.s. Jak mi kto powie że "CO z tego że to Ots Me", lub coś w tym stylu to mu nogi z dupska powyrywam 8o @down myślisz że jak dokleisz coś w paincie to sie nie skapie :D jak już Mixer powiedział (na gg) ZObaczymy w pierwszej części |
To nie jest zaden OTS, btw. tak, napracowalem sie, jezeli sie przypatrzysz dokladnie to zobaczysz ze niektore dodatki takie jak krzaczki czy kamyczki nie sa
dokladnie w tych samych miejscach, poprostu porownaj sceny... EDIT: TO NIE JEST O T S, slyszales moze kiedys o czyms takim jak P E R F E K C J O N I Z M??? BTW. Ten TT2 to niezly fake, szkoda ze w OTS... :/ |
Cytuj:
@Topic: Jak mówił Mixer: rób rób. |
Może coś ciekawgo z tego będzie.
@ kasinis Proszę Cię możesz wyjść z tego forum i nigdy nie wracać? Byłbym bardzo wdzięczny, naprawdę. |
Cytuj:
Śmiech jakoś dziwnie wyszedł na forum oO nieważne. Weź człowieku się schowaj, byle daleko. Ok? Nie rób więcej fake. Błagam Cię!!! Ja naprawdę nie chcę zobaczyć Twojego 'new Fakei', jak powiedziałeś. Takich jak Ty powinni banować forever z całego internetu. Co więcej, Ty jesteś tym mistrzem, co 'w tydzień 50 lvl w Diablo II zrobi', a który w innym topicu żebrał o save'a z 15 lvl? topic: zapowiada się całkiem ciekawie, rób dalej, a Kasinisa ignoruj na przyszłość, bo to zwykły nub. |
Cytuj:
|
Phehehe dobra Dark First Mówi ze to ots i sie w tym zgodze rub dalej...Ale niekture bledy poddtwarzaja ze to ots mapaa.:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |