![]() |
Jeszcze więcej Gamemasterów
Jak informuje CipSoft, po raz kolejny przeprowadzono rekrutację z grona Senior Tutorów, i w tym tygodniu kilku z nich zostanie awansowanych do pozycji Gamemastera. Po raz kolejny postanowili zachować oni anonimowość - nowo wybrani będą odtąd znani jako Draconian, Elfarran Brightsoul, Laylee, Tavekor, Sulwyn oraz Donnerjack. Życzymy powodzenia na nowej drodze życia.
Jeszcze więcej nagród w konkursie sms. |
Przydałoby się, żeby wszyscy GM działali. Bo Ci nowi na początku są nieźli. Robią czystki i wlepiają sporo banów, ale potem im sie nudzi i z Tibi robi się na nowo śmietnik, tak jak na forum pod nieobecnośc modów.
edit Ciekawe po co ta anonimowośc? Może jak ktoś peknie im chara, to żeby nie było że się mści jako GM? @ Wald Kerius Jeden Xadam nam wystarczy. |
Gratulacje. Moze bedzie czesciej zagladal na xerene B)
|
No, zrekrutuj± z 300 osób, to zawsze jaki¶ GM będzie dostępny... Oby tak dalej.
|
Nowi Gamemasterze to więcej banów i mniej oszustów. Pozostaje im pogratulować i liczyć na to, że będ± dobrze wypełniać swoje f-kcje. Ciekawe czy jaki¶ polak się załapał...?
|
No jagby bylo wiencej polskich Gm'ow to by bylo dobrze bo przynajmnie szlo by sie z nim dogadaci :PP
|
Mi tam jeden Xadam wystarczy. Malo tych GMow jest...
|
Cytuj:
Będę GMem pod nickiem Derry Al |
Jeszcze więcej?! 0.o WeĽmy się i powiedzmy im wreszcie, że te żarty nie s± ¶mieszne ;/
|
Cytuj:
|
no i dobze bedzie mniej noobow z botami i afk
|
Ehh co za duzo to nie zdrowo ... a dalej n/c
|
Na Danerze mało GM. Niech bedzie jeszcze więcej.
|
w swoim 5 letnim starciem z tibia Gma na wlasne oczy widzialem tylko 2 razy czy to nie za malo ;p czym wiecej tym lepiej
|
Ja gram w tibie jakie¶ 2,5 roku i ani razu GMa nie widziałem, serio xD
|
a mnie gm 2 razy zlapal na bocie ale mi nie dal bana bo mialem ustawione ze macro zatrzymuje funkcje jak sie gm pojawia
Buhahahahahahahahahah Ale z tych gmow kiepasy N/C -.- |
Zamiast rekrutować nowych GMów mogliby starych do roboty zagonić.
Oni dosłownie nic nie robią. Ostatnio nawet widziałem typa, który urzywał programu "rainbow" i co ?... Nic mu nie zrobili nawet nie wiedzieli o tym X( Wielu graczy jedzie na botach, a oni zamiast robić jakieś dziwne updaty powinni zacząć banować!!! I tyle na ten temat!!! |
A np. na Titani to nigdy nikogo nie ma :/ Na trade ludzie ¶miej± się z GM'ów i ich obraż±j± (ładnie powiedziane).
|
KIBICUJMY KOLEJNEMU POLAKOWI SENIOR TUTOROWI a mianowicie Cichemu Macowi którego chyba każdy ppl zna i wie że bardzo dużo zrobił dla ludzi :>
|
¦wietnie
Przydadza sie nowi GM'owie
Bedzie sie dalo wreszcie jakos grac;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |