![]() |
Cnotliwość dziewczyn
Witam!
Więc chciałbym poruszyć temat trochę dziwny.. Zauważyłem, że coraz więcej młodych dziewczyn zachodzi w ciążę poniżej 16 (!) roku życia, a wiele dziewczyn które znam, miały już swój pierwszy raz zanim wyszły z gimnazjum.. Kiedyś nie było czegoś takiego, teraz wszystko takie inne... Za niedługo będziemy dziadkami/babciami w wieku 35 lat, bo 12 letnia córka chciała się zabawić.. Nie żeby mi to przeszkadzało ( świntuch :P ) ale to się robi chore.. Nie mówie, aby każda dziewczyna była "cnotką niewydymką" do 18, no ale... Nie, prawiczkiem nie jestem.. |
jakie to straszne ...
Cytuj:
Cytuj:
|
Rany boskie, też macie inteligentne tematy na łbach...
Who cares? |
Cytuj:
I nie wyzywaj mnie od dzieciaków.. Cytuj:
A 16 to jeszcze młoda, niewinna córeczka.. |
Cytuj:
|
A to mój problem, że jakaś puszczalska zaszła w ciążę w wieku ~16 lat?... TO ona bedzie musiała przerwać naukę w środku liceum i to ona zrujnuje sobie życię, nie ja...
A co do twojego drobnego tekstu na końcu posta: who cares? Dobijają mnie ludzie, którzy szpanują "Ty, patrz, ja już mam pierwszy raz za sobą a ty jeszcze nie... CHŁOPACZKU! Hiehiehie..." tak jamo jak dobija mnie picie i palenie dla szpanu... EDIT: 18 lat to jeszt 2-3 klasa LO, jeśli ktoś ma zamiar pchać się na studia, to to jest równie kretyński wiek na bachora jak 16 lat... |
Cytuj:
|
Czyli tobie mozna, ale dziewczynom w twoim wieku nie? Strasznie mi dziecinada z twojego posta wieje, to jest sprawa osobista kazdego i nic tobie do tego. Kiedys bylo lepiej? Nie rozsmieszaj mnie. Kiedys na wsiach sluby 16 letnich panien byly calkiem czeste z tego co slyszalem od starszych ludzi.
PS. te 88 w podpisie to do nabicia sobie notek jak rozumiem? Cytuj:
|
Cytuj:
Jak słyszałem coś takiego jest... " Suka da, pies weźmie".. No na wsi to był ogólnie przecież hardkor nie? Zupełne inne życie niż w mieście?... Nie rozmieszaj mnie.. No chyba że te 'panny' to były cyganie.. PS: Nie? |
Wierzący Mass-sk8 z Heil Hitla w podpisie z pierwszym razem za soba w wieku lat piętnastu. Tu nawet nie trzeba komentować.
|
Up:
Tak mnie tym rozbawiłeś, że aż musiałem sobie to do podpisu walnąć. Zapomniałeś dodać: Alkoholik. Skoro kolorować życiorys to do końca, prawda? |
Cytuj:
Co do wieku, to nie chodzi o wieś tylko o stare czasy. Ta zacna i romantyczna opowieść o ROmku i Żuli była napisana tak, że oni mają po 14 (czternaście) lat (ewentualnie 16, ale nie więcej ;)) bo tak było parę wieków temu. Człowiek był starcem w wieku 45 lat, dorosłym w wieku 14, ale tam też była inna psychika. Teraz rozpiętość zycia się wydłużyła do ~80-90 lat, ale wraz z tym, szybkosc psychicznego dorastania małolatów... Teraz 14 latki do niewyparzone bachory... (ofkors wyjątek, który się zdarza, potwierdza regółę) Howk, kapitanie bobrze... |
Ej to może odrazu porozmawiamy jakie długie penisy mamy? <lol@>
|
@Mass
Serio taki ograniczony jesteś, czy tylko nas prowokujesz? Cytuj:
@down Ta, seksoholicy zdecydowanie nie mają żadnych problemów, masz rację. Podobnie z trzynastoletnimi rodzicami. Oni to już kompletnie nie mają problemów. |
Kazdy robi jak uwaza i nic wam do tego, a poza tym sa dostepne tabletki dzieki ktorym po stosunku mozna latwo sie pozbyc ewentualnej ciazy i nie szkodza zdrowiu. I nie ma co porownywac tego do palenia, narkotykow, alkoholu itp bo te rzeczy szkodza zdrowiu a seks nie.
|
A wszystkie kolezanki TheMass'a powiedza "Duzo mowi, malo robi... wcale nie robi.. chyba, ze reka.. sobie."
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Katolikom mowy NIE! (podobnie jak trollom i spamerom na forum)
Najmądrzejsi ludzie swiata to w 99% ateiści. |
Cytuj:
Ja sie do dyskusji nie włączne, bo jest bez sensu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |