![]() |
Gm w akcji
Zobaczcie Gm`a w akcji. Filmik Kręcony tibicamNG
Oto link: http://rapidshare.de/files/26961431/...10227.rec.html B) |
OMG ten filmik wymiata !!
17:13 GM Braveheart on Danera: Thanks for the report =) Hehe. Lazin Mitto : Banished: until Aug 24 2006, 00:38:55 CET because of using unofficial software to play Jul 25 2006, 00:38:38 CET Killed at Level 55 by Aleks'ander GM can be friendly :D P.S. Popatrzyłem dokładnie... i wypatrzyłem! lol: Jul 14 2006, 19:27:43 CET Died at Level 50 by a troll |
moim zdaniem brawa naleza sie dla gm za to ze odrazu sie zjawil :P ale chlopaki miele ucieche jak go zabijali:PP filmik bardzo fajny i warto go "sciagnac"
|
Poprostu ludzki GameMaster :)
|
Dobre, szkoda ze koles ktory filmowal zachowywal sie jak podniecony idiota z light hackiem
|
Up: Kto by się nie podniecił gdyby zobaczył GMa ? :P
|
GM w akcji nice :P
|
Cytuj:
Ja bym sie nie podniecil -.- Z GMem pol Rooka zbanowalismy na Novej moim Rookstayerem. Zaczelo sie od n00bka ktory caly czas wciskal dzwignie i pod miastem i nikt nie mogl wyjsc. A potem to tylko chodzilismy z GM i jak zauwazylismy jakiegos thiefa/trapera innego n00ba to od razu ban... |
Up: No ale przyznaj... gdy 1 raz zobaczyłeś GMa to chyba byłeś troche... zdziwiony.
|
ahh, żeby było więcej takich GMów :)
|
Można prosić o rehost na tibicam?
@Już nie trzeba :) |
Hauhauaua!!! Ale schiza loool!! Kórka kórka kawalek sznurka !! :D:D
|
Zarąbisty filmik Michał :P. Skąd go wziąłeś?
|
HeHeHe Kozacki filmik =] GZ dla pana Gejm Majstra :P Też chce taki teleport :P.
|
rehost plz, bardzo chce zobaczyć ten film
|
|
Buhahaha ; )
Nie no-filmik mnie rozwalił.Dobrze mu tak-używać bota do expienia to już lekka przesada...
Musieli mieć niezłą zabawe jak go zabijali : ) Oby każdy GM był tak aktywny ; ) |
Heh... 1 raz widze gm w akcji :p Fajny Filmik :)
|
spoko filmik swoją drogą też chcialbym trafić kiedyś na GMa duzo razy raportowalem niestety bezskutecznie....
|
ehhhhhh....
To żadkość że GM pomoże.Niestety w moim przypadku dał mi bana za to że niepodobały mi sie kicki na Candi przez które 2x na hydrah padłem:( Jak bym takiego dorwał GMa jebanego to bym mu kurwa z dupy nogi powyrywałX( Bo jak chciałem na spokojnie pogadać (3 dni próbowałem) to nie on niema czasu a z kąd woli poczekać aż go wyklne i da mi bana skurwysyn jebany. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |