Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   O palka kilka pytań :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86686)

Neo_pl 25-07-2006 17:44

O palka kilka pytań :)

1. Od kiedy mógłbym próbować expić na vamp hellu ??
2. Od jakiego dysta moge chodzić na hunty dli / hydr żeby to nie było 250 expa na hydre / dla.
3. Jak wbije 40 level gdzie mam expić ??
4. Od kiedy expienie na mintwailn (z jakimi skillami / mlev / lev)staje się pallem opłacalne ??

W moim profilu znajdziecie all info !!
<------------------

Z góry dziękuje za pomoc !!

P.S.
Moje eq : crusader helmet , b-robe , plate legs(wkrótce crown) , boh , p-ammy ,

matiiii 25-07-2006 17:51

najleiej to sie o takie rzeczy pytaj w dzaile
Gdzie expic ze skillami xx\xx?

franek pogromca cipsoftu 25-07-2006 17:54

Cytuj:

Na trollach. Szukaj.

matiiii 25-07-2006 17:59

a ty tylko te na trollach
tak ci sie one podobaja to cih nie polecaj bo jak na twoja miejscowke wejdzie to nie bedziesz ich mial tylko dla siebie

Neo_pl 25-07-2006 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matiiii
najleiej to sie o takie rzeczy pytaj w dzaile
Gdzie expic ze skillami xx\xx?

Ekhm pytanie o vampy nadaje się do tamtego teamu ?? lol ?? Jeżeli według ciebie tak to życze powodzenia !!

P.S.
Prosze o odpowiedź !!

@Franek :
n/c -.-

emilok 25-07-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl
Solo 60-70 lvl, za pierwszym razem najlepiej aby Cię ktoś oprowadził.
2. Od jakiego dysta moge chodzić na hunty dli / hydr żeby to nie było 250 expa na hydre / dla.
Zależy z kim.
Tam gdzie na 39
4. Od kiedy expienie na mintwailn (z jakimi skillami / mlev / lev)staje się pallem opłacalne ??
45 miekko, skile mniej ważne.

saasdfasdgfasdfgdfsag

Zaan of Araghoth 31-07-2006 19:30

@up mintwalin od 45 ..... ja tam na 16 lvl chodzilem - dyst 70 , 0 lagow . Chodzisz powolutku i jest git .... pare uhow mile widziana. exp bedzie 14k/h .... ale wedlug mnie lepszy Peninsula Tomb - tyle ze zwraca sie na styk ale 20-21k expa na h(z twoimi skillami). Mozesz tez guardki na labiryncie .... jak masz hity jak sorc tj. 60 srednio to na labiryncie 25k/h. A hyderki to w teami 3 osobowym - bloker ty+2 dski ;+ sorc/drut 33lvl+2 dski albo pall z 47 lvl. moze skille przydaly by sie 80-85 zeby jako tako exp lecial.

Kasztaniaczek 31-07-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaan of Araghoth
@up mintwalin od 45 ..... ja tam na 16 lvl chodzilem - dyst 70 , 0 lagow . Chodzisz powolutku i jest git .... pare uhow mile widziana. exp bedzie 14k/h .... ale wedlug mnie lepszy Peninsula Tomb - tyle ze zwraca sie na styk ale 20-21k expa na h(z twoimi skillami). Mozesz tez guardki na labiryncie .... jak masz hity jak sorc tj. 60 srednio to na labiryncie 25k/h. A hyderki to w teami 3 osobowym - bloker ty+2 dski ;+ sorc/drut 33lvl+2 dski albo pall z 47 lvl. moze skille przydaly by sie 80-85 zeby jako tako exp lecial.

Widac malo grlales palem.
Penisula 20-21k/h?
Jak sie zesrasz to bendzie, chyab ze grasz na calmie czy antice gdzie resp jes strasznie szybki ale z twoja szybkoscia chodzenia to nie obskoczysz tak szybko jak ja to robilem na 50-53 lev i 80-81 dist bo ja wtedy robie max 20k/h(bylo to na silcerve gdzie resp wolny, ale od respa to nie zalezy tylko =])
od 75-80 juz na looznie mozna na hydrach(chodzi o dista)

Vizharan 31-07-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl

W moim profilu znajdziecie all info !!
<------------------

Z góry dziękuje za pomoc !!

P.S.
Moje eq : crusader helmet , b-robe , plate legs(wkrótce crown) , boh , p-ammy ,

No to odpowaidam [;

1)Od lvlu 50-55
2)80 z samych boltow mozna zaliczac po 1k expa [; + hmmy to bedzie 1400 :)
3)Od 40 lvla polecam Poh(no pacc), Dragi ankh (pacc) , Tomby (pacc)
4)Pytanie z prosta odpowiedzia od lvla 30 skille 70 ;] Strzaly :) + manasy

SirBlaxis 20-09-2007 18:40

A moja odpowiedz to : zanim zalozysz posta najpierw sprawdz czy ktos przypadkiem takiego niezalozyl 8o odp na prv :p

Srututu 20-09-2007 18:43

Palek jest bardzo fajny. kiedys nim gralem ale mi sie znudzilo nudne skilowanie! Jak bedziesz cierpliwy to bedziesz mogl zrobic bardzo duzo!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21.