![]() |
O palka kilka pytań :)
1. Od kiedy mógłbym próbować expić na vamp hellu ??
2. Od jakiego dysta moge chodzić na hunty dli / hydr żeby to nie było 250 expa na hydre / dla. 3. Jak wbije 40 level gdzie mam expić ?? 4. Od kiedy expienie na mintwailn (z jakimi skillami / mlev / lev)staje się pallem opłacalne ?? W moim profilu znajdziecie all info !! <------------------ Z góry dziękuje za pomoc !! P.S. Moje eq : crusader helmet , b-robe , plate legs(wkrótce crown) , boh , p-ammy , |
najleiej to sie o takie rzeczy pytaj w dzaile
Gdzie expic ze skillami xx\xx? |
Cytuj:
|
a ty tylko te na trollach
tak ci sie one podobaja to cih nie polecaj bo jak na twoja miejscowke wejdzie to nie bedziesz ich mial tylko dla siebie |
Cytuj:
P.S. Prosze o odpowiedź !! @Franek : n/c -.- |
Cytuj:
|
@up mintwalin od 45 ..... ja tam na 16 lvl chodzilem - dyst 70 , 0 lagow . Chodzisz powolutku i jest git .... pare uhow mile widziana. exp bedzie 14k/h .... ale wedlug mnie lepszy Peninsula Tomb - tyle ze zwraca sie na styk ale 20-21k expa na h(z twoimi skillami). Mozesz tez guardki na labiryncie .... jak masz hity jak sorc tj. 60 srednio to na labiryncie 25k/h. A hyderki to w teami 3 osobowym - bloker ty+2 dski ;+ sorc/drut 33lvl+2 dski albo pall z 47 lvl. moze skille przydaly by sie 80-85 zeby jako tako exp lecial.
|
Cytuj:
Penisula 20-21k/h? Jak sie zesrasz to bendzie, chyab ze grasz na calmie czy antice gdzie resp jes strasznie szybki ale z twoja szybkoscia chodzenia to nie obskoczysz tak szybko jak ja to robilem na 50-53 lev i 80-81 dist bo ja wtedy robie max 20k/h(bylo to na silcerve gdzie resp wolny, ale od respa to nie zalezy tylko =]) od 75-80 juz na looznie mozna na hydrach(chodzi o dista) |
Cytuj:
No to odpowaidam [; 1)Od lvlu 50-55 2)80 z samych boltow mozna zaliczac po 1k expa [; + hmmy to bedzie 1400 :) 3)Od 40 lvla polecam Poh(no pacc), Dragi ankh (pacc) , Tomby (pacc) 4)Pytanie z prosta odpowiedzia od lvla 30 skille 70 ;] Strzaly :) + manasy |
A moja odpowiedz to : zanim zalozysz posta najpierw sprawdz czy ktos przypadkiem takiego niezalozyl 8o odp na prv :p
|
Palek jest bardzo fajny. kiedys nim gralem ale mi sie znudzilo nudne skilowanie! Jak bedziesz cierpliwy to bedziesz mogl zrobic bardzo duzo!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |