Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   dezert pk (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86788)

Bakteriusss 26-07-2006 11:03

dezert pk

Chciałem dezerta cos z palem bylo nie tak i sie wqwilem i zaczelem pkowac

Link: http://rapidshare.de/files/27055279/...ezert.rec.html
coment plx

Upierz 26-07-2006 13:43

Hehe hardkor ;]
Ładnie się utrzymałeś.
Fajny filmik ;d

P.S. Gdyby się ktoś czepiał - Ja nie mam zastrzeżeń do pisowni bo "muj" kolega pisze hoc, ruszczka i inne badziewia...

Peter of Refugia 26-07-2006 14:48

Jaki kur... dezert? desert/vocation quest jak cos :/ nienawidze bledow takich ;/ a film nudny

Bjoern Shu 26-07-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakteriusss
Chciałem dezerta cos z palem bylo nie tak i sie wqwilem i zaczelem pkowac

Link: http://rapidshare.de/files/27055279/...ezert.rec.html
coment plx

lol link nie dziala to po 1
a po 2 masz najbardziej zalosny,idiotyczny i noobowski podpis z jakim sie spotkalem na forum tibia.pl
a po 3 kup sobie slownik poprawnej pisowni

rendevar 26-07-2006 15:12

dezert...... chyba desert >.< nausz sie mowic a nie gadasz jak te newbie z trade
"looking polish knigt.palli,druid,sorker dezert quest 10k" to cos w twoim stylu no nie :P

von altenburg 26-07-2006 15:39

ok ok aj pej lol:D

Va'vato 26-07-2006 16:29

Boże! To jest jeden z najbardziej kretyńskich fimów jakie oglądałem. To, że macie lighthacka i widzicie all to nie znaczy, ze ci co oglądają tez... A pozatym nauczcie sie w koncu po polsku pisac!!!! "muj", "twuj", "dul", az sie zygac chce jak sie czyta...

Bakteriusss 26-07-2006 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
lol link nie dziala to po 1
a po 2 masz najbardziej zalosny,idiotyczny i noobowski podpis z jakim sie spotkalem na forum tibia.pl
a po 3 kup sobie slownik poprawnej pisowni

OMG mówisz za najgłupszy podpis jaki widziałeś na forum dobra jak się nie podoba to go zmienię dla ciebie no0bie;( ,

CZYTAJCIE TO: mój avatar to mój prawdziwy uśmiech z odwróconymi kolorami :cup:

Ganci. 26-07-2006 16:44

Filmik nudny - motywacja do bani, miał być desert to ide pekować noobów ;p

Bakteriusss 26-07-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ganci.
Filmik nudny - motywacja do bani, miał być desert to ide pekować noobów ;p

Jak mówicie że film nudny to go troche pzewincie ;p

jak szukam 3 h i nie ma pala to mozna stracic motywacje:confused:

adura 26-07-2006 19:36

Taki filmik jest w stanie nagrac 99,9% userow tego forum. Troll.pl

Bjoern Shu 26-07-2006 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakteriusss
OMG mówisz za najgłupszy podpis jaki widziałeś na forum dobra jak się nie podoba to go zmienię dla ciebie no0bie;( ,

CZYTAJCIE TO: mój avatar to mój prawdziwy uśmiech z odwróconymi kolorami :cup:

jestes kretynem, ignored.

Va'vato 26-07-2006 21:52

To jest jeden z durniejszych filmów jakie oglądałem. Nauczcie sie w koncu, ze jak chodzicie na light hacku tu na filmie nic nie widac!! A tak btw niezly noob z Ciebie ;) Pierw bijesz sd po 50, a potem placzesz, ze zaplacisz... Ja bym sie wstydził takie coś publikować
Edit:
A i zapomniałem dopisać. NAUCZCIE SIE DO CHOLERY W KONCU PO POLSKU PISAC, BO JUZ SIE CHCE ZYGAC JAK SIE CZYTA PO RAZ ENTY "MUJ", "TWUJ", "DUL".

Peter of Refugia 26-07-2006 22:07

Ale czy naprawde olbrzymim problemem jest pisanie zamiast muj mój ? to tylko jedna literka a jak dużo znaczy? a poza tym to nie boli i nawet 1 klasiści z podstawówki już to umieją..

Grenni 26-07-2006 22:13

Filmu nie mam zamiaru ogladac po tych opiniach, swoje trzy grosze dorzuce tak czy siak ;p
Chlopie ten avatar... myslalem ze to usmiech razem z kolorami jest odwórcony, ale jesli jest taki jak go widac to zryty jest nieźle ...
Jak gościu lubi jak go jadą to niech postuje takie filmy na forum.. ja proszę o next movie especially for me pt. "Tutorial - Trolle Thais" i plx pokazcie gdzie sa respy ps !! PLXOOR

Nervous 26-07-2006 22:18

Hah siedzialem przy kompie jak moj brat nagrywal to cudo:D Spoko chlopak sie zajarał, a bledy ortograficzne od*******a przez cale zycie :p (5kl podstawowy tera).
Tego knighta mozna bylo na luzie uwalic z ruzdzki
Jego pk partner to Nób, nawet bym se go ubil jakby zrobili tego deserta, pozatym chcial lac 50 knighta, potem 13 jakis lv, a potem jak spotkali 25 lv to sie bal bo w gildii byl.
Jak patrzylem na to to mi huy szczelal innego okreslenia nie mam:D

Sir Sire 26-07-2006 22:21

to troche dziwne, ze chuj Ci strzela, jak patrzysz się na tibijskie postaci.... ;)

Va'vato 26-07-2006 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nervous
Hah siedzialem przy kompie jak moj brat nagrywal to cudo:D Spoko chlopak sie zajarał, a bledy ortograficzne od*******a przez cale zycie :p (5kl podstawowy tera).
Tego knighta mozna bylo na luzie uwalic z ruzdzki
Jego pk partner to Nób, nawet bym se go ubil jakby zrobili tego deserta, pozatym chcial lac 50 knighta, potem 13 jakis lv, a potem jak spotkali 25 lv to sie bal bo w gildii byl.
Jak patrzylem na to to mi huy szczelal innego okreslenia nie mam:D

Mówisz, że brat popełnia błędy, a sam piszesz "ruzdzki"... Pozatym kocham jak ktoś nakreci g.ówno, zjadą go ludzie, a potem wykreca sie bratem, którego pewnie nawet nie ma..

Nervous 26-07-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Sire
to troche dziwne, ze cmęski narząd płciowy Ci strzela, jak patrzysz się na tibijskie postaci.... ;)

no...bywa huah ow lol:D

a ty vavato czy jak ci tam masz nasrane w bani jestes nauczycielką czy co?
POza tym na prawde jestem jego bratem, jak myslicie ze to nieprawda mam to w dupie
P.S
Nie wiedzialem ze ten nóbalski filmik bedzie taki popularny :p
:*

adura 26-07-2006 23:37

Nie ma to jak starszy brat, ktory jest glupszy od mlodszego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44.