![]() |
dezert pk
Chciałem dezerta cos z palem bylo nie tak i sie wqwilem i zaczelem pkowac
Link: http://rapidshare.de/files/27055279/...ezert.rec.html coment plx |
Hehe hardkor ;]
Ładnie się utrzymałeś. Fajny filmik ;d P.S. Gdyby się ktoś czepiał - Ja nie mam zastrzeżeń do pisowni bo "muj" kolega pisze hoc, ruszczka i inne badziewia... |
Jaki kur... dezert? desert/vocation quest jak cos :/ nienawidze bledow takich ;/ a film nudny
|
Cytuj:
a po 2 masz najbardziej zalosny,idiotyczny i noobowski podpis z jakim sie spotkalem na forum tibia.pl a po 3 kup sobie slownik poprawnej pisowni |
dezert...... chyba desert >.< nausz sie mowic a nie gadasz jak te newbie z trade
"looking polish knigt.palli,druid,sorker dezert quest 10k" to cos w twoim stylu no nie :P |
ok ok aj pej lol:D
|
Boże! To jest jeden z najbardziej kretyńskich fimów jakie oglądałem. To, że macie lighthacka i widzicie all to nie znaczy, ze ci co oglądają tez... A pozatym nauczcie sie w koncu po polsku pisac!!!! "muj", "twuj", "dul", az sie zygac chce jak sie czyta...
|
Cytuj:
OMG mówisz za najgłupszy podpis jaki widziałeś na forum dobra jak się nie podoba to go zmienię dla ciebie no0bie;( , CZYTAJCIE TO: mój avatar to mój prawdziwy uśmiech z odwróconymi kolorami :cup: |
Filmik nudny - motywacja do bani, miał być desert to ide pekować noobów ;p
|
Cytuj:
Jak mówicie że film nudny to go troche pzewincie ;p jak szukam 3 h i nie ma pala to mozna stracic motywacje:confused: |
Taki filmik jest w stanie nagrac 99,9% userow tego forum. Troll.pl
|
Cytuj:
|
To jest jeden z durniejszych filmów jakie oglądałem. Nauczcie sie w koncu, ze jak chodzicie na light hacku tu na filmie nic nie widac!! A tak btw niezly noob z Ciebie ;) Pierw bijesz sd po 50, a potem placzesz, ze zaplacisz... Ja bym sie wstydził takie coś publikować
Edit: A i zapomniałem dopisać. NAUCZCIE SIE DO CHOLERY W KONCU PO POLSKU PISAC, BO JUZ SIE CHCE ZYGAC JAK SIE CZYTA PO RAZ ENTY "MUJ", "TWUJ", "DUL". |
Ale czy naprawde olbrzymim problemem jest pisanie zamiast muj mój ? to tylko jedna literka a jak dużo znaczy? a poza tym to nie boli i nawet 1 klasiści z podstawówki już to umieją..
|
Filmu nie mam zamiaru ogladac po tych opiniach, swoje trzy grosze dorzuce tak czy siak ;p
Chlopie ten avatar... myslalem ze to usmiech razem z kolorami jest odwórcony, ale jesli jest taki jak go widac to zryty jest nieźle ... Jak gościu lubi jak go jadą to niech postuje takie filmy na forum.. ja proszę o next movie especially for me pt. "Tutorial - Trolle Thais" i plx pokazcie gdzie sa respy ps !! PLXOOR |
Hah siedzialem przy kompie jak moj brat nagrywal to cudo:D Spoko chlopak sie zajarał, a bledy ortograficzne od*******a przez cale zycie :p (5kl podstawowy tera).
Tego knighta mozna bylo na luzie uwalic z ruzdzki Jego pk partner to Nób, nawet bym se go ubil jakby zrobili tego deserta, pozatym chcial lac 50 knighta, potem 13 jakis lv, a potem jak spotkali 25 lv to sie bal bo w gildii byl. Jak patrzylem na to to mi huy szczelal innego okreslenia nie mam:D |
to troche dziwne, ze chuj Ci strzela, jak patrzysz się na tibijskie postaci.... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ty vavato czy jak ci tam masz nasrane w bani jestes nauczycielką czy co? POza tym na prawde jestem jego bratem, jak myslicie ze to nieprawda mam to w dupie P.S Nie wiedzialem ze ten nóbalski filmik bedzie taki popularny :p :* |
Nie ma to jak starszy brat, ktory jest glupszy od mlodszego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |