![]() |
Butelki
Skad oprocz kupienia mana lub life fluid moge dostac pusta butelke??I skad mozna wziac siki pzl napiszczi skad mozna dostac obojetnie jaki napoje bo chce je zbierac!
|
Było wiele takich tematów. Siki - urin możesz znaleźć na of, poison use with butelkom na poison spidera niezywaego, water butelkom na wode, krew - butelkom na zdechlego potwora itp.
|
mozna tez z beczki piwo albo wino do butelki :p
|
Jesli chcesz koniecznie te przezroczyste flaski to poszukaj gdzies na expowiskach albo popros kogos kto bedzie zlopal mana fluidy w sklepie.
Jesli chodzi ci o dowolna butelke to orc wariory zostawiaj czesto niebieskie butelki. |
A czy ktos wie gdzie mozna znalesc mleko?
Pozdrówki |
Ciekawy temat
Cytuj:
A co do buteleczek to są czesto np. na dragach bo tam sobie summony magowie stawiają. |
Wiem tylko gdzie w ab mozna kupic i nie jestem pewien czy kupisz tam potion... Nad poczta, masz beczki z winem i piwem, to tam koles lazi, chyba u niego kupisz :P
|
@Wilq
mleko można znaleźć.... jedna czy 2 butelki respawnują się w Mt (miasto mino) w jedynym z pomieszczeń na poludnie od bramy (dojść można wchodząc przy bramie po drabince i idąc "murami" na poludnie) |
Mleko respawnuje sie takze codziennie po restarcie servera w tzw Milohell na rooku. 1 butelka jest rownierz nagroda w quescie na rooku.
|
Cytuj:
Za to dalej respawnuje się w jednej ze skrzyń w bear roomie - pusta butelka (taka po lf-ie). Cytuj:
EDIT: kilka poprawek .... |
O ile mnie pamięć nie myli to mleko można kupić gdzieś w carlin.
|
Gdzie można znalejś butelki? Orki wariorry, minosy. I jeszcze jedno butelki da sie sprzedawać w skelpach magicznych (tam gdzie sie mana fluidy, life fluidy kupje) po 5gp :D .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |