![]() |
jak silne to jest? do czego mozna porownac? i ile expa?
|
:d
No no no !
ladnie SS'y Oby tak dalej! |
Więc tak...
Ancient Scarab HP: 1000 EXP: 720 Specjalności: zatrucie za 20 (kilka razy w ciągu walki, zatruwa na polu 5x5 bodajże), summonuje Larvy (giant spider max dwa poison spidery summonował, AS summonuje ich więcej, ja widziałem max 4), paraliżuje Jest to taki nowy Giant Spider. Szybki, summonuje słabsze potworki, zatruwa (mocniej niż gs), do tego paraliż, chodź wali troszkę słabiej i ma mniej hp, nie leczy się. |
Ej mam prośbe zamieście jakieś ss z nowymi itemkami no i powiedzcie ile mają defa itd. thx jeśli ktoś umieści
|
z tego co wiem sa strasznymi cieniasami - ale warto na nie lazic :)
fajne ss greetz |
hyh
Ash , fiodor ,dodzia :P
co za mily widok :D gratuluje i mam nadzieje ze pokarzecie jeszcze inne zdjecia :P |
@y3llow
Strsznymi cieniasami? Spróbuj je pokonać bez używania uh'a :P Wtedy możesz powiedzieć, że są cieniasami :) @Hellscream Masz przecież topić New items :[ @Makolo Hehe, kogo ja widze :) |
Podobają mi się te SS'y.... Słyszałem wiele o AS ale nie przypuszczałem, że to takei silne sk******e. Mam nadzieje na jakies fotki z innych nowuch potworow
|
Bardzo fajne SS'ki :)
Trzeba bedzie sie niedlugo przejsc na nie z kims :> Btw. Ktos wie z czego wypada scarab shield? I ile to ma defa? |
@Lord
Aż takie silne to one nie są, zauważ, że waliłem z Giant Sworda na fulll attack :) @Jedik Z ancient scaraba najpewniej, widziałem już ją, ale nie pamiętam ile ma defa :( Jak skończę pracę to pójdę zlać je na nowo, może wypadnie :) |
Nom SS'y Są Fajne Aby Tak Dalej Jak znajde Blokera Tez na Nie Skocze :) Po robie SS'y i może jakiś filmik to wrzuce
|
A ja mam takie pytanie zwiazane z tym huntem jaki lott jest z tych obrzydliwych potworow:P:P
|
Cytuj:
|
@Ashganek Gundam
A można wiedzieć jakie skille miales :P? narazie jedyne co sollowalem to green djina :P |
Jakbym Wam powiedział moje skille to by moja reputacja spadła do zera :P Ja bym chętnie zsolował Jinna, ale nie mam pojęcia gdzie je znaleźć :(
|
Cytuj:
A te sreeny są super :) |
Scarab shield wypada albo ze scraba albo z ancient scraba :P 50/50 :)
@Genesis Dzięki ;* ;) |
Cytuj:
|
ładne sski:)
Cytuj:
ty to sie zawsze pochwalic musisz:P ale na tym lvlku:)) gratz 109 tak btw:) mialo byc od razu 109 ale z rozpedu stary wpisalem:) edytowalismy w tym samym czasie:) pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32. |