![]() |
Necro - respawn
Witam poszukuje mapy z pojedynczym respem necro. Interesuja mnie TYLKO mapy. Szukalem ale juz mapki byly wykasowane ;/
PS najlepiej jakby bylo malo przeszkod po drodze (knight) |
:)
>> Klik <<
Tutaj na -3, nie za tp masz pojedynczy spawn, po drodze sporo potworków ale powinieneś dac rade skoro chcesz szarżować na necro ;) |
Kurde do samego necro 4 vampy ;/ wiec troche tego jest ;/
To moze jaki/jakiego potwora polecasz/polecacie zeby byl na adv z 48 na 49? juz solowalem draga ancienta i gsa |
Najlepszy respawn na darashii (tam gdzie dsy stalkery itd wystarczy niewidka, schodzisz na dół i na południe) 3 necro z lewej strony i 2 z prawej wybijesz i będziesz miał przez całego hunta po 1 necro (chyba raz wybic po kilka tych cieniasów to żaden problem?)
|
co do tego potwora na advanc to może demon,dl,warlock,grolam:D
|
Czy dam radę dojść tam na jednej niewidce waląc po drodze z GFB w stalkery tylko? chciałem się tam kiedyś wbić z kumplem ale na którymś tam piętrze zwątpiłem.
|
Na Necro sam sie nie wybieraj, zwłaszcza na Tarpit Tomb. Spotkasz Vampa i Bonebeast i może być ciężko. Tym bardziej nie idź na Darashie. Necro jest słaby, ale może szybko zabić. Jak chcesz lvlować to spróbuj Mintwallin, Cyclopolis, czy nawet Slimy na Tiquandzie.
|
Cytuj:
Poszedlem na necro w tombie :D http://img207.imageshack.us/img207/4...bia0014nc8.jpg |
masz troche słaby eq jak na ten lvl :D jak kto tam woli ale słaby :) i gz adv !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |