![]() |
Koniec No Pain !!!!
Przeglądając levele graczy szwedzkich z Saphiry zobaczyłem ,że Lootarkungen , Baron von Nebulus , Vilshion i inni są w innej gildi. Auroth nie ma wcale gildi. No Pain istnieje nadal ale są w nim same małe levele. I tak No Pain zostanie rozwiązane 9 sierpnia. Ale nie ma co się cieszyć. Drakonians będzie rozwiązane 31 Lipca. Może jednak Draconians zostanie ?
|
Co to za roznica czy sa razem w no pain czy w jakiejs innej gildii :| a auroth czopek i klockren nie maja gildii bo z tego co widze sa retired :X i czy pod nazwa no pain czy tam deadly fundation sa nadal na saphirze :SS
|
no pain, deadly fund~, ujemuje, jeden grzyb.
pssst <szepcze> czopek z aurotem maja sprzedawac postacie </szepcze> |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Ja nie widze roznicy pod jaka nazwa teraz sa... sa ci sami ludzie tylko inna nazwa.. |
niegram na saphirze ale widizałem temat
No pain wybija polaków !!! więc myśle że koniec no pain oznacza koneic łopotow :] |
^
jaki qwa koniec noupajn? |
Cytuj:
Tak jak w życiu, gdy zabrakło wspólnego wroga (Draco) zaczynają sie podziały. Teraz gdyby Draco chcieli wrócić to powinni poczekac do jakiegos wiekszego konfliktu i tym razem stanąc po właściwej (silniejszej) stronie ;) |
@Zalgadis
Jejuu ;D jesli nie grasz na saphirze to sie nie wypowiadaj :P bo nie wiesz za duzo, tak masz racje gildia jest zlikwidowana ale ludzie zostali, wiec czy tak czy tak klopoty beda ;p |
Cytuj:
|
Kłopoty są :) , wielu ludzi padło już no reason albo lame reason :> , dużo ludzi ucieka z serva...Welcome on Saphira :P
|
to tez uciekaj ... " :> " hahahahaha
|
Oj bartuś a ty na forum siedzisz zamiast 18nastke swietowac... ja to nie wiem co z toba sie dzieje :< Do kąta już blz
P.S Happy Urodziny ;d |
ciekawe co teraz bedzie ^_^
|
co bedzie? jesli nazgrel sie nie dolaczy do zabijania aurotha to raczej kupa ; S
|
czyli gowno? :\
|
Widze,ze nie ma już Draco,a członkowie porozchodzili sie do różnych gildii. Na forum tez nikt nei pisze o "reaktywacji" THW.
|
widocznie wszystkich juz ch.uj to boli ; p
nelpos cos wspomnial zeby zmienili nazwe gildii ; pp na 4um oczywiscie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |