![]() |
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
Witam.
Przez ostatnie 3 dni wogóle nie można spotkać Dr. Omadera (znanego również w kryminalnych kręgach jako Paccmana :D ) na forum... Ludzie którzy wysłali pieniądze na pacca (do nich zalicza się również moja osoba) czekają już ponad tydzień (tak ja również czekam już tydzień) a pacca jak nie było tak nie ma... Wie ktoś czemu go nie ma albo jeszcze lepiej wie ktoś kiedy wróci??? |
lol a ja mialem zamawiac pacca w sobote!!!
PS: moze zwial z kasa xD:D8o 8o :evul: :evul: |
A może są wakacje i wybrał się na urlop?? Każdy musi odpącząć kiedys od codziennosci...
|
Już siedzi za granicą i się z nas śmieje B) czy jest moderator na tym forum?
|
"Wyjechali na wakacje wszyscy nasi moderatorzy, gdy nie ma na forum modków to jesteśmy niegrzeczni..." :evul: :evul: :evul:
|
Moderatorzy to sa ludzie, maja prawo do odpoczynku i odrobiny wytchnienia od forum.
Rob wszystko co zostalo napisane na odpowiednim podforum, a wiec mail z info i...odrobina cierpliwosci, ja na swojego pierwszego pacca przez tibia.pl tez czekalem troche ponad tydzien, i jakos zyje i mam sie dobrze. |
siedzi w cieplym kraju z usmiechem na ustach i liczy wasze ciezko wyskrobane zlotoweczki odkladane na pacca^^
|
Cytuj:
|
nadal nie ma droma?? bo sie martwie!! (o mojego przyszlego pacca :D:p ) bo nie zamierzam czekac tygodnia albo wiecej!!!
|
Bezwzgledne istoty nie dadza odpoczynku wielbladowi... Kiedys musi odwiedzic rodzine w tunezji czy egipcie...
|
jednym suowem wuhuali waz !!!
|
E no koleś są wakacje...
Poczekasz na paca hwile i będziesz miał.\ @up Fajny podpis :D |
Cytuj:
|
Użyłem moich nadludzkich sił aby go wyczaić.
Dobra wiadomość: Nadal jest na Ziemii. *Za te pieniądze co ukradł mógł by spokojnie zakolonizować siebie i reszte modów na księżycu... Neutralna wiadomość: Jest teraz w samolocie na trasie Warszawa-Tokio. *Zaszaleje se za waszą kase. P.S. Zaraz napiszą w fakcie, że gruba ryba z Tibi oszukała swoich przyjaciół i wydała je na swoje korzyści, a ci w zdesperowaniu pobili rodziców krzesłami... |
Wzial kase z paccow i uciekl na karaiby ;d
|
Uzbierało mu sie troche kasy z pacców :) i postanowił zmienić toszsamość i sobie kupić paccka na dorzywocie :P Ale was zrobił w jajo! I dla tgo nie chce kupić pacca xD
|
Nawet jeśli ukradł te pieniądze to prędzej czy później go złapią, ale o paccu możecie zapomnieć :D
|
co wy gadacie, mojemu kumplowi normalnie doszedl, po tygodniu jakos.
|
Cytuj:
|
A może dostał "Korpus-Head Attack" Od Zidane i cała wasza kasa na rehabilitację poszła?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |