![]() |
BOW & CROSSBOW & BELTY
Gdzie w Thais mozna zanlesc: Luk, Kusze i Belty. strzaly moge se wyczarowac, ale to nie jest w temacie. Gdzie moge znalesc te zeczy, szukam w thaisd po okolicach thais chodze i nie moge nigdzie tego zanlesc, prosze pomocy, gdzie moge zanlesc te przedmoty, dziekuje za szybak odpowiedz.
--- ---Paladyn - 8 lvl - Thais - Ciagle rosnie :D |
Stary nabiles juz 70 postow i niewiesz skad dsotac bowa albo kusze? :D
|
no nie wiem i dlatego sie pytam
--- ---Palladyn Gonzo -> Paladyn(8lvl - rosnie) -> Thais ---Prosiaczek żądzi!!! |
W zachodzniej czesci carlin tam gdzie jest gildia paladynow to obok (chyba tam mozesz dosac)
|
w Ab'Dendriel jest na 100% sklep dla pallków. Masz w nim strzały, bolty, kusze, łuk.
|
Thias
Chlopaki mi chodzi czy kolo thais albo w thais jest luk badz kusza i gdzie mozna znalsc badz kupic belty.
--- ---Plladyn Gonzo -> Paladyn(9lvl - rosnie:D) -> Thais ---Prosiaczek żądzi ---MeTaL żądzi |
Jak masz depo to pierwszy sklepik pod depo (na poludnie ktory sie styka z depo) to jest gildia palladynow. Wejdz do niej i idz w prawo po schodkach na gore. Z lewej jest klientka ktora sprzdaje twoje upragnione luki kusze i belty.
Luk-400 Kusza-500 Strzaly-20 Belty-30 |
Oj gonzo, tyle juz napisales i nie wiesz gdzie w thais belty dostac....
|
Hehe ... zagadaj do kogoś:
1) Hi 2) I buy bow or crossbow. Do You sell ? 3) Jeśli odpowie że tak no to wymieniasz się z nim poprzez "trade" 4) Strzały tak samo :) :)) |
Ja słyszałem że daja
W Thais w gildii palow :P :D Te wszystkie itemy :P :D
|
od ludzi najlepiej czasem za darmo dostaniesz
|
Nie rozumiem w ogóle ludzi, którzy kupują u NPC strzały, bełty, łuki i kusze. Może mają za dużo kasy, może czasem się spieszą, ale w sklepie, jak już wcześniej napisane było, strzały po 200/100 sztuk, a bełty 300/100 sztuk. Ludzie sprzedają średnio odpowiednio po 150 i 200 gp. Jak wiele tego zużywasz, to na jednym plecaku oszczędzasz 1k lub 2k. Może nie jest to zawrotna suma dla niektórych, no ale jednak coś to jest.
|
re: Up
Sprawa wyglada tak: Paladyn bez premium moze zrobic sobie w ciagu godziny ~170 strzal, w tym samym czasie polujac na cyklopy w dobrym miejscu moze zuzyc 500-1000 strzal co przyspozy mu 10-15k expa i 1-3k loota. Oczywiscie ze lepiej strzaly od graczy kupic bo jest taniej, ale czasami (na ogol) ciezko dostac u graczy strzaly i/lub belty bo jest na nie wiekrzy popyt niz zaopatrzenie (z regoly belty sprzedaja rycerze ktorzy lootuja je z mino archerow). |
Czyli ogólnie wychodzi na to, że lepiej polować, a nie siedzieć w miejscu i robić strzały. Poza tym, strzały możesz produkować w międzyczasie, gdy polujesz. Loot właściwie zwraca Ci koszt strzał, a gratis masz expa :) A od graczy nawet często można kupić duże ilości strzał i boltów. Ostatnio sobie kupiłem plecak pełen strzał i drugi z boltami. Przy takich ilościach czasem można się nawet potargować o cenę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |