![]() |
Chcesz czytac w myslach? Zapraszam:)
!!!UWAGA: CZYTAJ W TAKIEJ KOLEJNOŚCI!!!
01. Mind Reading Or How to Map Anyone's Brain 02. Practical Strategies Of Mind Reading - No Myth 03. Practical Strategies of Mind Reading - Face Yourself 04. Mind Reading Essentials - False Memory Effect 05. Mind Reading - How to Develop Skill To Read Minds 06. Mind Reading Strategies - Other Reads Yours Jak pewnie niektorzy z was wiedza jednym z moich hobby jest obserwowanie zachowan ludzi, badanie ich psychiki oraz wplywanie na nich w taki sposob, zeby o tym nie wiedzieli. Zajmuje sie takimi sprawami jak odpowiednie mowienie, czytanie znakow wysylanych przez cialo, intonacja glosu, odpowiednie gesty itp, itd. Tutaj chcialbym wam pokazac pewien artykul traktujacy o tym w jaki sposob "odczytywac" ludzkie mysli. Nie ma w tym nic magicznego. Ludzi bez jakichkolwiek zdolnosci moga to robic bez problemow, aby zaimponowac komus badz rozbawic towarzystwo. Sam stosuje kilka metod, ktore przedstawie w tym temacie, kiedy poznam nowych ludzi. Wzrost sympatii jest ogromy:) Po przeczytaniu artu powiedzcie czy sie wam podoba czy nie. Przetlumacze nastepne;) A jak ktos nie chce czekac na tlumaczenia i zna angielski zapraszam na strone http://www.nlpweekly.com. MNOSTWO ciekawych artow. Cytuj:
|
Słyszałem już o takim czymś ;)
W sumie parę punktów do mnie pasuje, ale reszta tak nie zabardzo.. Może jeszcze za młody jestem..? Parę błędów: Cytuj:
Cytuj:
No i to wszystko. ;) |
wieszkosc z tych punktow odnosi sie do mnie :D jakies 3/4 :P
a artykul ciekawy moze kiedys to wyprobuje na jakims koledze :D |
Hmmm, musze przyznać, że ciekawe i coś w tym jest. Gorzej jednak jak to się nie sprawdzi i ktoś uzna Cie za idiote (bez obrażania nikogo). Ale jednak prawdą jest, że ludzie będą mieli podobne rzeczy w domu, także może się udać
|
taka rada dla ciebie - jesli piszesz tekst dluzszy niz 2 linijki to przepuszczaj go przez worda, bo nieprzyjemnie sie czyta jakikolwiek tekst z literowkami typu "dopuki"...
a tekst taki sobie, do mnie sie odnosi w bardzo (baardzo) malym stopniu... |
Albo jestem "inny" albo prawie nic tu o mnie nie ma. Jak by mi jakaś dziewczyna zaczeła opowiadać o mnie takie rzeczy wezwałbym chyba pogotwie i do zakładu z nią!! Wydaje mi się, że ten tekst to raczej jest literacka wyobraźnia, niż opis z życia wzięty.
|
Cytuj:
Cytuj:
Nigdy sie tez nie trafi tak, ze wszystko bedzie sie odnosic do konkretnej osoby. Kazdy jest inny, kazdy inaczej przechodzi przez zycie i kazdy inaczej filtruje informacje docierajace do niego. Ale wystarczy ze trafisz 40-50% i juz jakis podziw sie robi:) To tak jak z iluzja - pomimo tego, ze wiem jak sie robi 90% sztuczek i tak nie moge wyjsc z podziwu ogladajac dobrych iluzjonistow. Cytuj:
|
Do mnie też prawie nic nie pasuje ;]
Ale sposób nawet ciekawy. |
Ciekawe, ale do mnie pasuje tylko blizna na lewym kolanie. ;)
|
Ja poproszę dalej, bardzo mnie to zainteresowało
Do mnie pasuje : Przeterminowane leki w pudelku Notatka na lodowce, ktora nie jest juz potrzebna Szuflada, ktora ciezko otworzyc Zepsuty zegarek Wielu ekstrawertykow ma przynajmniej jedna lub dwie blizny na ciele powstalych w wyniku uprawiania sportu. Wiekszosc ludzi ma blizne na lewym kolanie badz prawym lokciu (popularne dzieciece zabawy czesto powoduja ranienie tych miejsc) Tak, jestem ekstrawertykiem. |
Wsumie po przeczytaniu wstępu spodziewałem się czegoś,po czym mi szczęka opadnie ;) Ale nie będe ukrywać,że dość ciekawe. Wiele punktów odnosi się też do mnie,ale co ja z tym moge zrobić? Wyjechać komuś z tekstem:
- Wiem,że masz za ciasne ubrania w szafie z garderobą. ? |
Cytuj:
Pozatym powtarzam raz jeszcze: to przyklady:) Wszystko zalezy natomiast od WASZYCH obserwacji i WASZEJ kreatywnosci. Nikt nie poda wam przepisu na zaczarowanie towarzystwa:) |
Cytuj:
Oprócz tego pasuje chyba tylko stary kalendarz. |
Cytuj:
|
Do mnie nie pasuje prawie nic, ale się dowiedziałem że jestem introwertykiem :/.
|
Do mnie z tego pasuje połowa.
Ale tłumacz dalej bo ciekawe. |
Pasuje kilka spośród pierwszych, i z ostatnich złe wspomnienie z dzieciństwa z jeziorem (raz się zgubiłem nad jeziorem jak miałem może 3-4 latka i mamusi znaleźć nie mogłem :<) i blizna na lewym kolanie.
|
Ciasne ubranie i prawy lokiec - duzo tego nie ma. Sprobowalby mi ktos tak zaimponowac i walic wszystkim co wydaje mu sie, ze moze byc o mnie prawdziwe to najnormalniej w swiecie odeslalbym go spowrotem do bravo / bravo girl.
|
przyklady niby dobre, ale jednak slabe ~~ nie mozna tak o podejsc sobie do kogos, i mu wszystkie te zbdety powiedziec, bo spowoduje to tylko osmieszenie siebie samego, osobe trzeba najpierw ocenic, zaszufladkowac i dopiero mozna walic takie teksty i bawic sie w jasnowidza ; ocenianie jest bardzo latwe, czasami wystarczy jedno spojrzenie na osobe albo uslyszec od niej jedno zdanie i juz wiadomo kim jest, co ma w domu i ktore z punktow ktore wymieniles do niej pasuja, ale nic o ocenianiu/szufladkowaniu osoby tutaj nie ma, a taki tekst wyrwany nie wiadomo z kad jest malo warty;p
|
Cytuj:
Bullshit^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |