![]() |
Czy istnieje idealny internet do tibii ?!
Wyraż swoją opinie na ten temat, poleć nam i to udowodnij.
|
Nie ma czegos takiego jak, idealny internet, przynajmniej nie w Polsce, kazdy ma swoje wady, przy czym neostrada najwiecej i najwieksze ma te wady ;-). Niby chello dobre, ale one tez nie jest takie super idealne.
|
Jeżeli do Tibii to Neostrada jest idealna.(od 256 w zwyż)
Nie ma lagów, czy kicków; niezależnie od pogody net działa (słyszałem, ze radiówki mają problem podczas opadów); 24h na dobe; tania. @down Tak mi mówił znajomy który używał radiówki. @Balveni To dziwne u mnie noe działa bez zarzutów. @QRAS Specjalnie dla ciebie pogrubie. |
Tasior@ ja mam radiowke xD (niestety) ale przy zlej pogodzie zawsze tak samo mi dziala . Tylko beznadziejny transfer mam -.-
Moj kumpel zrobil taka fajna rzecz...Podlaczyl neta z komorki do kompa i gral cala noc bez lagow, kicków itp. Idealnie mu chodzilo. Nic wiecej o tym nie wiem :P a jakie sa koszty...mhmmm nie mam pojecia xD Pozdr0 B) |
lol2
ja mam neostrade i stwierdzam że nie jest idealna ;p w Polsce nie ma niczego idealnego. Dzisiaj mnie już 2 razy odłączyło od "usługi" w trakcie grania w tibie..hmm,ale mi przynajmniej nie laguje i w miare szybko chodzi.Tylko czasami zdarzy się jakiś meeeggaa wieki freez xD |
Ciekawe na czym gra EO i Taifun Devilry, ja przypuszczam, że Taifun ~ gra na NEO, bo widziałem foti, gdzie w pasku było napisane coś związanego z neo, Bubble pewnie nigdy nie kickneło z przyczyn osobistych, a nie z przyczyn serverowcyh. Co wy o tym sądzicie ?
|
@up
No ja sie nie znam, ale neostrada, to chyba tylko w polsce? ;-) A co do Bubble, sraty, taty, to juz jest tak stare, ze az sie wierzyc nie chce, ze jeszcze ktos taki temat podejmuje. btw; "Bubble pewnie nigdy nie kickneło z przyczyn osobistych, a nie z przyczyn serverowcyh." TY myslisz ze jak serwer polegnie, to tylko ona na nim zstaje a reszta get out? ;-))))))))) |
ja mam Neostrade od ponad dwoch lat i nie narzekam. Rozlacza mnie rzadko, szybko dziala, ogolnie bez zarzutów.
Szkoda ze juz nie gram w tibie ;-) |
Mój kumpel ma Aster i mu wszystko chodzi idealnie, zawsze jak u niego byłem nie było mowy o nawet jednym lagu
|
A ja mam neostrade i narzekamX( Srednio 1-2 kicki dziennie, no fakt, ze lagow nie ma, ale chyba już lepszy lag od kicka. Neostrada może jest dobra tylko jeśli się ma jednego kompa, a ja mam 3 kompy w chacie połączone w sieć i ten śmieszny modem od neo (speed touch 330) jest podłączony do kompa mojej starej, i jak jej się przypadkiem kliknie off (X( ) to już mam kicka, a ona nie wie ile czasu idzie na marne po takim dedzie. Niestety, innej możliwości stałego łącza (z wyjątkiem satelitarnego, które wg mnie jest do bani) nie mam, bo mieszkam poza miastem i tylko neo ma tu odbiorniki:(
|
Internet jest jeden.
Więc jest on zarówno najgorszym jak i najlepszym z poznanych nam internetów do tibii. |
ja mam net z kablowki)vectra) nigdy lagow raczej nie ma freez mialem jeden tylko dlaczego do cholery na slime (padlem) a poza tym dobrze jest
|
ja mam siec osiedlowa i ogolnie internet dobrze mi chodzi, lagow nie ma, dobre transfery tylko czasem jest tak ze w ogole sie nie da nic robic z wykorzystaniem polaczenia z internetem, ale to rzadko dosyc
|
A ja mieszkam zagranicą i wszystko chodzi pięknie ;> Pod warunkiem, że w ogóle działa, co ostatnio jest rzadkością :D
|
Najlepsze jest SDI, bo jak miałem je 2 lata to nigdy nie było kicków, a jak nic nie pobierałem to lagów nie było. Teraz mam neo 512 i kicki mam bardzo często.
|
Ja mam multimedie i wszystko jest dobrze B)
0 kików i wszystko jasne 8o |
JA mam radiówke i dziala mi elegancko zero lagow zero kikow zero ograniczen i to nie prawda ze przy zmianie pogody dziala gorzej -.- (chyba u ciebie) ? <zmien nadajnik>
|
a ja
... ma tak : Gram w Tibie neo nie rozłacza. Tobie co inego- Neo się rozłacza...:p
|
nie ma takiego bo wszystko się psuje:-)znaczy automatyczne odlaczenie od neta następuje:)Chyba,że chodzi Ci o jak najmniejsze lagi i ich brak to Chello powinno byc git
|
ja od dwóch lat jade na Vectranecie i zero lagów, jedyna wada jest wewnetrzne IP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |