![]() |
Piraci z Karaibow - problem
Otoz mam problem. Instaluje Piratow, pogram max 30 minut, poczym moj komputer sie resetuje. Dzieje sie to tylko kiedy gram w piratow. Probowalem przeinstalowac gre ale to nic nie dalo. Moze ktos kiedys mial podobny problem i pomoze mi go rozwiazac?
|
A twój komputer spełnia wszystkie wymagania gry?
*Wszystkie prucz tych wiekowych :P. |
Jak bym nie mial wymagan to bym w to nie probowal grac ;p w czym jest problem?
|
w szczegułach :/
|
Ja mam za to inny problem ale z tą samą grą. Jak ją zainstaluje i chce włączyć pokazuje, że mam włączonego Debuggera. Some know how to solve it ?
(Uprzedzam pytania - gra oryginalna. Windows też). @Down: Nie zabieraj głosu jak masz gadać głupoty. |
Tak sie kończy kupywanie oryginalnych gier... (windowsów też :P)
|
Wymagania sprzetowe:
Procesor Pentium III 1 GHz(2 GHz Athlon), 256 MB RAM(512 MB RAM), karta grafiki 32MB(64MB), 1.5 GB HDD.(120GB HDD) ^wymagania gry w nawiasie podane co ja mam Teraz wreszcie sie dowiem co jest zle?:P |
Cytuj:
Nie, a przynajmniej nie odemnie, ale mam taki sam problem z hitmanem.. no prawie taki sam tyle, że hitman wyłącza sie po intrze. |
Co do PiratResetuje powiadasz.
:) Może nie znam rozwiązania tego problemu, ale mam kilka rad dotyczacych resetowania komputera (przerabiałem to) Często reset komputera jest efektem zabezpieczeń przed przegrzaniem, być może wina tkwi w twoim systemie chłodzącym. Również zrobienie porządku na dysku, i windowsie wraz z instalacją najnowszych (lub najlepszych patrz:instrukcja) sterowników może się opłacic. A jeśli problem dalej występuje, to pozostaje pomoc techniczna:) (ktora jest darmowa, max koszty telefonu) |
windowsa przeinstaluj (tez tak mialem) najlepiej dam ci zaraz mojego :evul: komputerka :D
AMD Sempron (tm) 2.8ghz+1.99ghz 1gb ram :evul:!! windows xp dodatek service pack 2 :P:P |
Też tak miałem ;p
Sprawdz czy na płycie głownej Kondersatory (takie beczki ;p) NIe "zgrubialy" i nie cieknie z nich płyn.Jeśli sa grube i cieknie plyn to plyta głowna do wymiany albo same kondersatory (te grube) ;) |
albo masz cos z karta grafi zwalone poniewaz mi tez kiedys resetowaly sie gry i spec powiedzial ze karta graf sie spieprzyla i trzeba bylo kupic new ;d
|
Zawsze mnie śmieszyły te marketingowe 'wymagania sprzętowe' co do grafiki. Przecie do gf2 mogą być z 64 mb na pokładzie.
Poczytaj dziennik błędów, tam wszystko jest napisane. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |