![]() |
Pomóżcie Lagi !!
Nie wiem czy jest to odpowiedzni dział od tego i czy wogóle można takie rzeczy pisać na tym forum ale mam syndom wiecznego laga tzn zawsze mam lag jestem nie dumny użytkownikiem sieci osiedlowej z niezłym transferem na niewiele osób a mimo to moje życie tibijscie polega na wiecznym robieniu run :/ czy znalazł by się jakiś geniusz który mógłby mi jakoś doradzić nie do zniszczenia tego robala jakim jest Lag a przynajmniej zniwelowania skutków jego działania ? PS prosze nie kasować mojego Tematu jak to zły dział prosze mnie o tym poinformować z góry dziękuje :)
|
Przeszukaj dział inne pod kątem lagi/pingi/frizy.
Było setki razy. |
hahahahahahahaa
jest tutaj pare rozwiązań 1) Masz 10 lat, twoi rodzice sie nie znają na internecie, a admin robi was w h*** zmniejszając twoją predkosc 10krotnie 2) Masz 15 lat, slabo znasz sie na kompach i masz poprostu kupe roznego rodzaju wirusków, ktore niby nic nie robią a łącząc sie z netem zasyfiają twoj transfer 3) Twoj ojciec płaci za neta mysląc ze w twojej sieci jest 5 osob...a tych osob moze byc 50 i nikt o tym nie wie(oprocz admina) 4) Moze jest to wina komputera? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |