![]() |
Zabijanie noobów na desercie [7.72]
Filmik zrobiony na tibiacam NG. Prosze o oceny pozytywne ;] bo to mój noobchar. Pozdro Dla Volera
Na początku zabijaliśmy na Cathedrze, niestety nie mogłem zrobić filmiku ponieważ akcja była zbyt szybka i "niebezpieczna". Zabiłem Dwoje ludzi, Platyneczka Jeden frag ;]. Po ucieczce z cathedry przyszło dwóch hlvli Knight'Kamos I Lord Stulzer ale wszystko poszło luźno zaczełem panikować i pisać "leszczu my rl!" reszte znajdziecie w krótkim filmiku ;]. http://rapidshare.de/files/27482672/lol.rec.html |
aa masakra :D spoko to było ;d Speakes 10k ci dał koleś gratulacje alke mogłeś go zabic :D a Platyneczka chyba lagi miala tak bylo widac.
Ogolnie to jaki loot koncowy byl ? PLIK CZYSTY :)) |
Ludzie może jakieś komentaże?
|
Żal.pl
Noobami jestescie wy skoro na 40+ lvl zabijacie biednych 20 lvlowców dla ktorych desert quest i kasa z niego znaczy wiele....w dodatku ten palek grozi huntem....OMG z was nooby a nie z ofiar :)
|
Kalectwo.pl
Zgadzam sie dla mnie to totalne noobostwo bym wolał sie wybrac na 30+ sorki a Platyneczk nie miała lagów
|
Omg damn PA...
żal |
Ta do tych kolesi co pisali o "noobowstwie". Tak w ogóle wiecie kto to noob? Bo po tych komentach widać że wy z nimi macie doczynienia ;]
World With No one noobs plax |
heh odezwal sie 15 lvl nie nooby xD
btw mialem lagi... I po 1 biedny noob mial pk bo zabil swoich kompanow 2 ... Gdybyscie ogladali dokladniej widzieli byscie pozatym gdy sie pkuje nie liczy sie lvl ofiary tylko loot to jest wazne i wlasnie widac jak znacie slowo noob... |
jak ja bym takie cos zrobil to bym sie wstydzil anie qrwaa jeszcze na forum pisac -.- na 20 lvl sie wyzywac lol takich jak wy to huncic jak psy powinni X( dla nich 10k to pelno kasy na new sprzet aty se idz poexlic dzien albo polowie i juz masz.Kolo ja bym sie zastanowil zanim bym dal taki filmik
|
Omg koles mnie to ciula obchodzi ze to 20 lvle tu chodzi tylko o kase -.-
|
Cytuj:
|
rapid wygasł....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |