![]() |
Co nie co z Securry..
Witajcie chacilbym wam przyblizyc co sie dzieje na Secura oczywiscie dzkie naszym Gm Zwalczamy kradziesz.. co ras mniej Zlodzeji Burt Expi.. ale oczywiscie nadal duzo noobkow ktorzy prosza o itemy.. ale po co po to sa swiaty no-pvp zebey kazdy ktory ma problem z zdobywaniem eq mugl se tu je spokojnie zodbyc bez padania. A ttak wogule Nadal Nudd..a i Zapraszam na Swiat Secura mozna tu dobrze przyexpic bez padanie przez inne osoby...
|
Swiaty non pvp to najwieksze zbiorowiska noobow i zlodziei i br, wiec po co mamy tam zaczynac gre?
|
Cytuj:
XIII - masz coś przeciwko br, rasisto? |
Cytuj:
Jak dla mnie to bezsensowny topic i pełen błędów = do kasacji :/ |
Cytuj:
|
Napisz lepsze..
|
Up:
Tania, dziecinna obrona: "Jak Ci się nie podoba to zrób lepsze!!!". Ot co.. |
Cytuj:
proboje unikac noobow takich co kradna :p kiedys raz mialem przypadek ze mnie okradli z 35k ale to nie tak duzo odzyskalem kiedys. tez zachecam was grania na securze fajnie jest :) |
mam wam zarabac?? swiaty non-pvp sa dobre do nikt nie zabija bez powodo NOOBs
|
Cytuj:
|
calkowicie sie zgadzam z Silvaeris'em:)
|
Too many players online.
Only PACC itp. tylko to wyraża chlubę secury, na dużo ludu tam jest, powinni przesłać w tym updacie połowe ludu z Secury na jakiś pusty serv! |
Swiaty Np-Pvp zenada.
Wbijasz 100 i nic ciekawego (robisz Anni Room i Dhq) i koniec z graniem mozesz sprzedac postac tak jak ja to zorbilem. Nic ale to nic ciekawego sie nie dzieje. MAssa Noobow, zlodzieji, ktorzy nawet nie szanuja wyzszych lvl. No coz takie sa wlasnie swiaty No-pvp. Wychodzi na jedno: Swiaty Np-PvP - Sux wielki smrod i gromada Noobow na jednym swiecie. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |