![]() |
Nowe Serwery PVP Need 1 Osobe
Jak juz wiekszosc osob wie na 90% po update powstana nowe serwery pvp na ktore wszyscy tak bardzo i dlugo czekaja wiec ja tez czekam i z znajomosci gry dobrze wiem ze na rookgardzie trzeba miec 1 bardzo bliska osobe poniewaz jak wyjdzie nowy serwer to od pierwszysch minut we dwoch idzie sie expic.Pierwszym prostym bledem noobow na new serwie na rookgardzie jest pojscie po rapiera na tym sie traci conajmniej 15 min bo tam jest zwal ludzi.Wiec Zanim ktos stamtad wyjdzie z rapierem ja i moj (moze przyszly kolega jak go tutaj poznam)nabijemy 2 lvl zwylklym clubem na ratach na paccowni i na 2 lvl idziemy po banana i mamy short sworda.Tutaj przedstawilem bardzo dobra taktyke.Jedyne czego mi potrzeba to kogos z kim bede mogl przechodzic rooka bo samemu sie nie da rady np.na trollach.(przechodzic rooka od 1 minut serwa).Jesli ktos bylby zainteresowany pisac tutaj i na gg : 7600260.
|
wiec tak, zly dzial ale do rzeczy, ja z kolegami z calmery mam juz ekipa ~10 osob na new server, chcesz to sie dolacz :) ustalimy co i jak
|
Wiele ludzi mogło wpaść na tak "wspaniałą" taktykę jak ty...więc nie dziw się jeśli twój plan się nie powiedzie :p ale powodzenia
|
Cytuj:
|
To sie nie oplaca bo exp sie dzieli na pol. Najlepiej samemu jak najwiecej expa robic i szybko przejsc rooka dzieki temu.
|
Cytuj:
|
dobra, za banana mamy studded/brass shielda ale i tak blisko po dzieniczek, zreszta latwo 1 ps'a buga i z 2 spidery wyminac, a gosc sie przejezyczyl :)
|
Short sworda mamy z notebooka,ktorego znajdujemy niedaleko palmy i wymieniamy na mieczyk u pewnego npc,a z banana mamy shielda(studdet)
|
Może by tak ograniczyć trochę ten QS, bo tu widzę coraz ciekawiej się robi.
|
Ale o co chodzi??? bo coś zawile napisane(a może to ja coś nie tak kumam)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |