![]() |
112 master zabity na aldora
|
on chyba afk byl, :p
|
Hehehe nice ;]
|
nie byl afk :P po wszystkim powiedzial ze jego komp jest tak wolny ze nie zdazyl sie uhnac xD
|
No Ladnie teraz wojna na aldorze
@autor ty tez padłas nie raz..... |
Cytuj:
Co do filmu: LAME. Pozdrawiam. |
Hehe, raczej szans nie mial. Pewnie afkowal ;]
|
@Vu'xiu
pokazujesz tylko ze twoja kochana gildia sie boi ;( niech wreszcie anima wyjdzie z pz i zacznie walczyc bo em expi - expi i expi.. nigdy nie przejmiecie paleczki ; ) zegnajcie btw. wlasnie jedynie co wam zostalo to atakowanie noobcharami :P |
Nawet nie musial byc afk zeby pasc... ile to trwalo 1? 2? sekundy...
|
vuxiu popisale¶ sie zabijaj±c noob charem taki lvl.Dziwi mnie posranie ciebie i nie zabicie go swoim rl postaci±.:baby:
|
Niektórzy z was nie wiedzą, że żeby wygrać wojne nie trzeba zabić każdego. Anima , nie ma zbyt dużych szans, ale zabijając noob charem, nie tracą lvli na mainach, a ich przeciwnicy TAK. <-- Wy doszliście do tego momentu, nie ważne jest kim sie walczy, tylko jak sie walczy. <-- Nie wiem, czy nie za trudne dla was.
Pozdro, Vu'Xiu trzymaj sie. |
¦wietna akcja oby tak dalej . Anima nie ma zbyt dużych sznas bo ludzi w Em jest 2 razy wiecej , dlatego najlepsze co mog± robic to PARTYZANTKA ;)
3maj sie Vu . |
poza tym nie wszyscy ludzie sa z animy tutaj. na aldorze wiele jest ludzi nie cierpiacych em ale maja za male lvle albo boja sie walczyc mainami za to bez problemu moga uderzac noobcharami i cieszyc sie z kazdego deda em
|
kiedys jak bym znalazl wiecej czasu to moglbym do was dolaczyc.... kiedys ; )
narazie to nie mozliwe xD wakationen powah! :P :P :P |
przez chwile myslalem ze to ots
mapa mi sie jakas dziwna zdala i koles do spidera z sd tylko sejwow nie bylo to raczej nie ots no ale fe jak mrowkow pozdro aha i mam pytannie dzisiaj updtae??? jak tak to o ktorej godzinie? |
top secret ;)
|
Cytuj:
@Gz |
Cytuj:
|
¦mieszne. xD
Jakie wytłumaczenie, 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |