![]() |
IH rune
Mam pytanie.Czy opłaca się robić runy Intense healing???
|
Moim zdaniem tak bo niskim lvl knighta moga sie czasami przydac i kupuja :p
|
Raczej się opłaca, dużo osób ich potrzebuje zawsze powinieneś kogoś znaleźć :PP ja np. użym ich na huncie żeby leczyć summona
|
Opyla się robić na później, gdy idziesz na np. dragi z ds-ami. Sprzedawać się nie opyla bo mało kto kupuje, a i ceny nie najlepsze (~1k).
|
Opłaca się, gdy robisz je dla siebie. Po pewnym czasie sorc/druid nie potrzebuje już UHów, bo równie dobrze leczy się ihami. Jeśli jednak chcesz zarobić na ich sprzedaży, to odradzam (mały popyt).
|
@up
Nieprawda, sporo osób kupuje - szczególnie low lvli knighci. Widuję takie oferty bardzo często. @topic Po co spalać manę na coś niepotrzebnego, skoro możesz sobie IH porobić? Rób i sprzedawaj/używaj. |
Ja osobiście nie robiłem IHów, tylko gnałem do góry z lvl'em, aż mogłem tworzyć UHy, które są o wiele bardziej wydajne. Popyt na IHy jest podobno duży, mimo to żadko widze jakiegoś knighta poszukującego tych runek.
|
Ja myśle że IH są pożytecne tylko w serwrach PVP
|
ihy są pożyteczne ponieważ druid do 15 lvl cierpi na brak kasy tak było w moim przypadku dlatego polecam ci robić ihy
|
Oczywiście, że się opłaca. Możesz się dorobić treniąc mlvl. Za 100 souli zrobisz 50IH. CZyli 2,5 plecaka. Ihy chodzą po 1000-800gp. WIęc sam sobie policz i zobaczysz, że się opłaca. Jak będziesz mógł robić UHy to zrezygnuj z IHów, ale narazie lepsze to niż nic.
|
Zgadzam sie , oplaca sie robic ihy duzo slabszych knightow kupuje je a przy okazji trenisz mlvl.:)
|
Pewnie, że sie opłaca:
I. Dobre do sprzedarzy: -Kupują je knight'ci, którzy nie mają jescze 4 m-lvl (potzrebnego do używania UH'ów) -Kupują je druidzi i sorce do Ih'ania zsummonowanych DS II.Zyskujesz kase: -Jeden BP to koszt około 220 gp, 4,8k many i 40 soul pointów, a zyskujemy nawet do 1 k (na nowszych światach około 1,5k) III.Do własnego użytku: -Trenujesz m-lvl -Tak jak wspomniałem wcześniej do Ih'ania summonów -Do Ih'ania samych siebie (na przykład, gdy druid ma mało many) |
Oczywiście, że się opłaca...
Co do cen: PvP - Enf (Inferna) 0d 1k do 1.6k ludzie qpują. Bardzo zresztą często, gdyż nie ma to jak uzbroić PK Chara (Najta) w 2 BP IH + War Hammer, Skille koło 50 i jazda :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |