![]() |
"Angora" - następny artykuł o Tibii
Dzisiaj rano skoczylem po poranna gazetke do kiosku na rogu. W domu zas po przegladnieciu zauwazylem artykul na stronie 50 o TIBII, ktory to wlasnie czytam. Zaraz dam edit i napisze czego sie doczytalem.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To tylko niektore ciekawsze cytaty, zaczerpniete z "Angory". Jak tak dalej pojdzie, to z tibii zrobia film pelnometrazowy ^^. @Lasooch Jak dla mnie za duzo Przepisywania :P. Oczywiscie jak ktos chce moze sam przepisac i napisac tu posta. Cytuj:
|
Jeśli możesz, to go przepisz... plx? ; )
|
tylko szabko plx bo chce sie posmiac muaahahhaha
teraz koles pobil tatusia stolem ? malooooo |
Byłem na stronie Angory. W opisie najnowszego numeru jest "Rycerze z myszką komputerową". To chyba to...
|
takie tam
Lepiej by było jak byś przepisał/ skserował ten artykuł a nie takie urywki,
Takie komentarze to żal troszkę na siłę chcesz coś dopisać żeby było wrażenie jaki ty wspaniały jesteś :S w szczególności że te urywki dosyć dobrze odzwierciedlają rzeczywistość (przynajmniej lepiej niż w innych gazetach). |
Next best text o Tibi xD
Przepisz go jak możesz : > @down Skoro tak mówisz : > to zgoda. |
duke ale masz angola na high lvlu do you understand?
up chodzilo mi o to level - poziom high-wysoki hlvl- 2 te wyrazy w skrocie i dlatego sie spytalem po angielsku czy to rozumiesz to nie mialo byc zlosliwe!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Eh, ofc kolejny żałosny tekst. Miałem nadzieję, że w gazecie o wyższym od 'Dziewczyny' (czyli niemal każdej gazecie xD) poziomie będzie lepiej.
Cóż, boją się, że bohatera stracą, i DLATEGO grają? Hm, łatwiej bohatera stracić grając niż nie grając. I to też taki bezsens, piszą, że gra uzależnia i wciąga, pomimo że nudna (vide skillowanie)? Trochę dziwne. |
Nie dosc ze nam Tibie ochrzaniają to jeszcze polskich noobów dorabiają, bo pewnie takich dojdzie. "zakazany owoc", a do tego trudny RPG xD
|
OK, przyznam się wam do czegoś.
To ja wysyłam im te bzdury a dostaje od 700zł do 1500zł za artykuł :). |
[quote=-Maciek Mur-]OK, przyznam się wam do czegoś.
To ja wysyłam im te bzdury a dostaje od 700zł do 1500zł za artykuł :).[/ QUOTE] Nie prawda to ja wysywal i dostaje 2000 zl!!! lol -.-' |
Nie pierdolcie bo ja wysyłam i dostaje 50 tys zl!!
Lol co te gazety nie wymyślą. tylko aby kase trzepać... Tak samo kiedyś było w Bravo(dobrze napisalem) List miłosny Do Eminema od jego żony/dziewczyny. zal.pl |
@up
To po co im 2 artukuły :/ |
Lubię czytać angorę, i widziałem ten artykuł, uważam, że jest najprawdziwszy z tych wszstkich bzdur które wypisują -.^
|
Mozecie dac link do artykulu?
|
@up
www.angora.pl ale zeby przeczytac to w necie trzeba wyslac smsa za 4 zl -.- Taniej wyjdzie skoczyc do kiosku :p |
Cytuj:
Film o Tibii xDDDD ciekaw jestem jak go przedstawia Tibia a'la "Christiane F. my dzieci z dworca zoo " czy moze Tibia a'la "Matrix" tylko ze w polskim wydaniu Eternal Oblivion bedzie grał Bogusław Linda xD oczywiscie reżyseria Bracia Kaczyńscy xD |
http://img182.imageshack.us/img182/1279/agorahs9.jpg
W sumie sama prawda tym razem, nie ma się co oszukiwać:> |
No rzeczywiście, nic nie jest w tym tekscie kłamstwem ;)
Chociaż, taka "Angora" raczej sensacji nie potrzebuje, jak to było z "Dziewczyną".. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |