![]() |
Fabuła fajna..ogólnie dośc fajny fake...wklejaj
|
Jak na mój gust to jakiś map edytor spod otsa, albo zrobiłeś chol_ernie duże tło i zmniejszyłeś wszystko ręcznia, w co jednak wątpie. W oczy rzucił mi się źle wklejony napis i efekt zakrywające nicki, bądź wypowiedzi ludzi. Szczerze to mi się nie podoba, za duże obrazki, na których jest za dużo pokazane kiedy wystarczyłyby mniejsze obszary, ale w odpowiednim rozmiarze. 3+/10
|
W00t, znalazłem się w fejku, pomimo że się (chyba) nie pchałem oO xD
Cóż, ujdzie nawet, ale jakieś toto takie pomniejszone. I za duże obrazki imho. Btw coś za szybko tymi boltami strzelam ;> |
Cytuj:
|
Bardzo fajne jak na pierwsze fake story.Wdac ze to nie jest ME bo nie rowno posklejane podlogi widac.Ogulnie spoko.
Aha,jeszcze ocena... Fabula 8/10 Grafika 6/10 Ogulem 7/10 |
Przekonaliście mnie robie dalsze losy. Nie jest to żaden OTS po prostu jest małe bo przedmioty w Tibi.spr są malutkie i gdy wklejam normalne postacie jest nieproporcjonalnie. W następnych fake story będę robił miejsze obrazki ale pozwólcie że ten już dokończę w ten sposób. :creature:
|
Fake się całkiem nieżle zapowiada.
1 części nie ocenię poczekam na kolejną. |
Troche SH fabuła -,-
|
Szuper Hiroł! Nareszcie!
Szczerze mówiąc to mi już brakuje SH fake'ów. Kiedyś tylko SH były, ktoś wymyślił motyw złego, później nic nieznaczącej jednostki i zaczęto wyklinać SH. Ludzie, zauważcie, że teraz dział Fake'i podbijają klony różnych mhrooków i innych motywów. Jest jeszcze gorzej niż w erze SH. @topic: (do autora) Jeśli nie chcesz być posądzony o OTSME to wklejaj to wszystko bardziej krzywo ;). Ludzie teraz wszędzie widzą Edytorek i klną, chociaż w 3/4 wyklinanych fake'ów nie jest on używany. (o fake) Ładny, przejrzysty, nieco za duży. W oczy rzucają się jedynie zasłonięcia nicków przez przedmioty, mi zmniejszenie nie przeszkadza. I ten błąd z nickiem Loodera... 7/10 dobry + |
Btw zostanie Lasooch czy będzie Looder? ;P
|
Hmmm Fake ciekawy, fajny, ale znowu super hero.... gdyby nie super hero by bylo spoko. 7/10.
|
Eeee, sry ale niewiem o czym wy tu tak naprawde gadacie jestem w tym zielony. Zrozumiałem że SH to Super Hero (że niby postacie są takie?) no moze troche przesadziłem ale chciałem żeby byłą jakaś fajna nawalanka a nie... jescze cos o tym wklejaniu i cyzm robiłem. Już mówie - Paint, Tibia.spr i Converter.
Co do fabuły to jestem pewny ze pod koniec bedzie ocena 10\10 ^^ bo mam naprawde dobry pomysł ale niezdradzę :D |
Nawet fajny fake tylko troche dziwny za duzo tekstow 7/10 Rob dalej :)
|
Jak na 1 raz calkiem ladnie tylko troche za malo akcji i jednolite potwory wysil wyobraznie!Za malo opisales bohaterow a w sumie to wogule ;] ale jest good czekam na next czesci!
p0zdro for all |
Lasooch chciałeś zostać? :P podobnie jak balcerowicz musiałeś odejść :D
10/10 fake a bezemnie 3/10 a bez palle 1/10 8o a na serio to wporzo evul super ciool (już chyba pisałem podobego posta ale albo w złym topicu a miałem tutaj albo sie nie wysłał :|) |
powiem jedno: niiepodoba mi się
Już widać, że mało się starałeś. Przynajmniej ogień mogłeś troche równo. wiem, że ty specjalnie ale nie robimy fake na ot tak sobie... Źle powklejane u mnie mało co widać no 6/10 |
Cytuj:
oczywiście ten post jest żartem, nie uważam się tu za nikogo szczególnego -,- :> |
spoko
grafa ok (tylko te eksperymenty :D) fabuła spoko teksty kk nom zobaczymy jak będzie sie dalej rozwijać |
Zostanie Looder bo te niebieskie ludki to nie są bez powodu niebieskie. Każdy nick istnieje na Azurze (znaczy te niebieskie) wiec jak chcesz to moge cie dodać Lasooch. Pojawisz się w #17 odcinku OK?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |