![]() |
Czy macie zwierzątko domowe??
Czy macie jakies swierzątka domowe??? Ja mam 3 słodkie kotki i pieska. :)
|
Żeby nie było, że nabijam se posty to chciałem uprzedzić, że napisłem tego posta ażeby zawozić się moimi dwoma szyszkowcami zwyczajnymi (Cordylus Cordylus). :D Poza tym mam pieska, a dwa koty mi ostatnio zdechły. :)
|
no ba ;}
Pieska i rybki plx :) |
Ja mam psa suczke :D i malego zolwia czerwonolicego... ach no i jeszcze siostre :P
|
Jeszcze chce sie spytac w moim temacie jak mozna miec wiecej reputacji ???/ bo ja mam 0 nadal i nie wiem jak jej wiecej zrobic? :P
|
Pozwoliłem sobie dodać sondę, a przy okazji mówię, że nie mam zwierzątka. Mam za to młodszą siostrę. 8o
Cytuj:
|
Kto + Brat
A ja mam 2 zwierzontka:
Kotka i mojego młodszego brata, naszczęscie brat jest zwierzotkiem króre szybko się uczy i nietrzeba o niego dbać :D |
|
Ja mam pieska - suczke. Nie taki piesek bo owczarek niemiecki;). Wabi sie Nora
Bardzo fajna ostatnio miala operacje ale na szczescie juz wszystko jest ok:) |
|
Dwa małe gryzonie..(szynszyle)..gryzonie jak gryzonie zadają duże obrażenia, walą bobkami i zartuwają moczem na odległosc..8o
Ten osobnik nizej ostatnio zatakował kapcie mojej mamy. ;) http://forum.win-os.pl/files/szynszyla_na_wybiegu.jpg |
A ja mam pieska. No, pieska co tu dodać. Szczeka ;)
|
Z00
ej bez kitu ale ja was pobiłem :D mam 4 koty 2 psy 3 DOMOWE SZCZURY domowe hehhe Mela***_1 Z00 WIN :D
|
A ja mam : psa, brata i myszkę komputerową. Pies wabi sie Cyrus, myszka- Logitech, a brat - Michał :)
|
karat ma Karata
Jama psa Karata i pudla Sambiego.Karat to czarny chow-chow w nocy jego oczy świecą się na czerwono.Prawie wszyscy się go boją choć to miły piesek choć krzepy mu nie brakuje może nawet mugłby się mieżyć z Rotwajlerem.
No i oczywiście rybki ale chciał bym mieć pancernika olbrzymiego. |
Mam suczke- Sare ktora mnie wkurza bo szczeka! ale poza tym to milusi piesek :) No i mam w domu 2 szympansy... Marcin i Wojtek sie zwa :)
|
mam psa i dwa koty
|
hmmm... pies, szczur i brat. bym zapomniał dodać gromadke mysz, które buszują po nocach ;)
|
TAK. Jestem dumny posiadaczem świnki morskiej, psa i kuzynki wędrownej =].
Wszystkie powyższe w kolejności: piszczą, szczekają i wrzeszczą żebym zgasił kompa. Btw: Ale my wspaniali... tak rodzinę traktować :P. |
Ja mam psa Amstaffa suczke i zwie sie Dora kota Killera, i zulwia niema ksywy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |