![]() |
Wyniki Konkursu SMS – III edycja!
III edycja konkursu SMS została zakończona. Oto zwycięzcy:
Oto aktualna lista nagród dostępnych w IV edycji:
Sponsorami nagród rzeczowych są: |
gz wszystkim szkoda, że znowu nie ja ;(
|
Beka 5 esemeskow poszło i prosze. Starego paca to tylko 8 dni zostalo :>
|
czumu nie ja! :(
|
Dziwny tytuł newsa. :P
|
No wlasnie Ciekawe czemu domyslny ?
|
Gratuluje wszystkim ale czemu
Dmyślny wynik ( i ) |
Gratuluje wygranym, a tym ktorym sie nie udało powodzenia w nastepnej edycji :)
|
A! Domyślna to chyba miała być ikona posta. :D
|
Jestem ciekaw, czy ktoś z nich wyslał mniej niż 5 smsow ;]
|
...
Oczywiście nie wygrałem-normalka.Razem w 3 edycjach wysłałem ponad 20 smsów.A pacca jak nie było, tak nie ma. W następnej edycji nie wezmę udziału, bo cena moich wszystkich smsów przekroczyłą koszta pacca na 3 miechy,a wiem że jak wyślę następne w 4 edycji to mi to nic nie da bo i tak nie wygram.
|
Ja tak samo nie wezme udzialu bo szkoda kasy. Wydalalm cala karte z telefonu na glupie smsy- karta miala 25zl .... Powodzenia tibia.pl
I tak koncze grac, bo zwalili tibie na calej lini...X( |
Nie wiem skąd wzięło się to domyślny, ale już tego nie ma :)
|
Wy juz nie macie co wymyslac do tych nagrod? :P Jeszcze ktos rodzicow czy kogos tam, zastrzeli i bedzie klopot xD rotfl'n'lol
|
no ja wyslalem jednego smsa, mialem wygrac pacca 90 dni ale chyba jakis blad wystapil. Coz kiedy kom sie naladuje to wysle i mam nadzieje ze bledow w nastepnej edycji nie bedzie :]
|
Co to Stamina?
Nie wiem, na którym temacie mam to pisać, więc na pisze na tym. Co to Stamina??? Był bym wdzięczny za odpowiedź.:)
|
Cytuj:
@Topic: GratZ dla tych którzy coś wygrali. |
6 SMS... ponad 20zł! z 30 na miesiąc.. I nic.. ;( powiedzcie przynajmniej ile bylo najwięcej wysłanych :P
|
Oszukali mnie !! Banda złodzieji !! wysłałem 2 smsy za 3 zł, straciłem 6 zł a ani 1 kodu nie dostalem ? wtf -.-"
|
jesli nie otrzymales kodow to nie nasza wina, wszystkie takie sprawy sa uwzgledniane przez operatorow, wystarczy tam zadzwonic i powiedziec a oni zwracaja kase. Oczywisice w przypadku gdy nie otrzymaliscie kodu. Jesli pomyliliscie numer to nie przejdzie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29. |