![]() |
Wyspy
Jak Dostac sie na wyspe Laguna island gdzie zamieszkuja zolwie, zabby itp.?
;( Z gory dziekuje za odpowiedz :D |
jak wogole dojsc do liberty city?
jestem w miescie i bylem na statku to moge tylko do venore itp HELP? |
do liberty bay mozesz poplynac z ank. Chyba niektore wyspy sa dla tych co maja zrobiony quest explorer s.
|
-Odblokowanie Meriany: pokręćcie się w tawernie w Libarty Bay
-Odblokowanie Laguny: na wybrzeżach Meriany jest tajemnicza syrena która potrafi panować nad żułwiami morskimi. -Odblokowanie Nargor: jest wiele misji które musicie wykonać aby zyskać uznanie w buntowniczej populacji Maeriany... -Odblokowanie Goromy: Podróż statkiem z Thais do Libarty Bay jest bardzo niebezbieczna, ze względu na wystepujące sztormy tropikalne. -Odblokowanie Calassy : ???(nie jest to podane) |
a na ktorej z wysp sa piraci ? ::baby:
|
Smieszna sprawa... odblokowalem sobie plywanie na zolwiu morski... ale nie wiem gdzie on jest. Wie moze ktos?
|
Tak, jest on obok syreny i dalej na kolejnych wyspach.
Na ktorej z wysp sa piraci? :D |
Cytuj:
|
re
Hm...wlasnei byl atak piratow na liberty bay :D
malo ich ale ciekawie bylo i smiesznie :D |
A gdzie jest ta tawerna zeby na meriane wejsc ? Pomocy Jak ktos gra na candi to Glucio mucio
|
Meriana - Przeczytaj kartki na scianach w tawernie i dowiesz sie wszystkiego :)
Laguna - Pogadaj z syrenką i Djinnem na Merianie Nargor - Wyspa piratów. Aby się tam dostać musisz zrobić misje u 5 npc na Merianie :P Goroma - Dziala tak jak ghostship, plywaj z LIberty Bay do Thais i spowrotem a wkońcu tam sie dostaniesz. Aby stamtąd wrócić trzeba uzbierać 30 desek, które wypadają z Island trolli Calassa - Aby się tam dostać musisz miec explorer quest ale niekoniecznie skończony, ja mam 4 misje do końca i się tam dostalem :P Nie ma tam nic poza statkiem, na którym kupujesz Helmet of deep za 5k. Potem zakladasz go i wchodzisz do wody :) |
Czy potrzebuje robic jakiegos questa by dostac sie na treasure island.
Jesli nie to jak sie tam dostac? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |