![]() |
Bug ?
po zalogowaniu moja postac znajdowala sie w tym miejscu . Chce dodac ze z tad nie da sie wyjsc ;/ aa i ci dwaj jeden obok mnie i jeden w domku to Npc
http://i4.photobucket.com/albums/y102/Qras/bladd.jpg |
Najs powodzenia :p
|
Są 2 sposoby albo ktos cos zluruje i padniesz albo poczekasz na gma online i zaraportujesz ze nie mozesz wyjsc:p
|
Sciagnij instalke tibii i zainstaluj jeszcze raz, mi sie tak zdialo gdy sciagalem przy uzyciu klienta
|
Bwahahhaha owned
|
To kolega ma problem xD . Radze napisac na forum.tibia.com na Gm board (czy jakos tak).
|
Powaga .. :) Jak ci się nudzi to powiedz koledze zeby zlurowal ci jaies potworki co są blisko to se moze wbijesz lvl :)
Napisz do GM'a lub zglos bug na stronie tibia.com :) |
Moze za drzewkiem jest ukryta dziura? Lub trzeba ja rozkopac kilofem...sproboj jesli masz ^^
|
Wiesz co zrób popros kogos aby na twoje miejsce tam gdzie sie wylogowales postawił skrzynki (takie na ktorych nie wolno stanac:) )Mam nadzieje ze sie uda ;)
btw. wam tez tibia nie dziala tzn. nie mozecie sie zalogowac ? |
Wiesz co zrób popros kogos aby na twoje miejsce tam gdzie sie wylogowales postawił skrzynki (takie na ktorych nie wolno stanac:) )Mam nadzieje ze sie uda ;)
btw. wam tez tibia nie dziala tzn. nie mozecie sie zalogowac ? |
Najlepiej zreportowac do GMa : P
Ciekawy przypadek tak między nami :P |
Owned ziomek
|
Heh to masz troche dziwną sprawę xD Zainstaluj od nowa klienta, albo po prostu padnij, niech cie ktoś zabije, bo na GMa raczej nie ma co czekać
|
Cytuj:
|
A próbowałeś exani hur up/skrzynki na dach?
|
no wlasnie mnie tez zaciekawily te parcele w bp;]czy na ten dach nie da sie aby wejsc^^??
|
;]
Stary wejdz na dach... a z 2 strony nice miejsce do AFK... ty za info ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |