![]() |
Co według Was sprawia, że spędzamy tyle czasu grając w Tibie?
Witam...
Chciałbym tu omówić kilka spraw a mianowicie: -Co według Was sprawia, że spędzamy tyle czasu grając w Tibie; pisząc o Tibii na między innymi tym forum; rozmawiając i rozmyślając o Tibii? Dla mnie największymi zaletami Tibii są: -jej tematyka -możliwość poznania wielu ciekawych osób -możliwość poprawienia języków A wady to dla mnie: -Tibia to złodzieka czasu :) -Zalewająca grę fala nOObostwa Podsumowywując chciałbym, abyście co sprawia Wam najwięcej przyjemności podczas grania w Tibie, a co Wam najbardziej przeszkadza... |
Tbia jest fajna i atrakcyjna i z wielką przyjemnością bym się z nią umówił. :D
A tak na poważnie. Rozrywką ludzi jest min rywalizacja! Zdobywanie najwyrzszych leveli, najlepszych skilów. Szeroki zakres przygód, możliwoś przeżywania trudnych chwil i sytujacji z przyjaciółmi. Kto raz wejdzie w ten świat fantsy prędko nie wyjdzie. Wiele ludzi do gry inspirują ksiązki fantastyczne typu Władca Pierścieni, Hobbit ,Wiedżmin i wiele wiele innych, to własnie w Tibii mogą spełniać mażenia zrodzone pod wpływem czytania tak wspaniałych książek!! |
Grafa !!
Mnie tibia wciąga grafiką i jej prostotą. W miendzyczasie zaczołem pogrywać w UO ale zrezygnowałem bo jest zbyt skomplikowana. Wogule lubie tematyke fantasy i gry RPG (szczegulnie netówki).
P.S. W tibii trzyma mnie jeszcze PACC (za 2 miechy przedlurzam) |
Plusy (+):
- Prostota - Możliwość grania z setkami innych graczy naraz (Jak każdy MMORPG) - Grywalność - Jest bardzo rozbudowana i ciągle ulepszana - Dodatki (TibiaCam, TibiaNews itp.) - Łatwy system komunikacji etc. Minusy (-): - Nuda (łownienie rybek, trening, rune making) - "Załamania" (zbyt duże straty po śmierci itp.) - Ludzie.. (PowerAbuserzy, Thiefy, wszystko co najgorsze) |
plusy
-grywalnosc minusy -grafika -lurowanie potworow :( -pk -nie ma muzyki -thiefy X( |
Podoba mi sie to ze mnie to tak wcionga ze tyle jest qestu wcionsz cos nowego itp... :] :)
Mnie wq....jom najbardziej pk i ci co lurujom potwory X( Idzie baba przez las-zmenczyla sie i wq....iona pobiegal :] |
Według mnie w tibi wciąga :
- Możliwosc poznania nowych ludzi. - W tibi co jakis czas jest cos nowego. - Wszystko sie moze zdarzyc czyli np :Wejdziesz na main z 8 levelem i dostaniesz jakis stuff za free albo idziesz widzisz trupa a w nim k armor =). - Mozna sie posmiac z n00bow :P. Ale najbardziej denerwujace jest to ze jak deadniesz to zalujesz poswieconego czasu na bicie levela skill czy ml oraz zdobywania kasy na stracony przedmiot. ( muwie o sobie nie wiem jak wy :) ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |