![]() |
dużo mi się w tym upie spodobało a jedne z najbardziej to chyba :
- Assasin - Pirate Corsair - Blood Crab - Quara Predator |
Niedawno ogladalem najnowszych piratów II część. Fajnie to się koloryzuje :p piraci... wodne bestie... w tibi tak samo :p więc piraci i podwodne potworki ROX.
|
mi się spodobały:
water elemental smuggler blood crab assasin a nie spodobały mi się: skeleton (jakiś taki dziwny) bandit (też lipa) hunter ("ciemniejszy" bandit) no i jeszcze azure frog (wygląda jak zielone gówno z nawtykanymi zapałkami) |
Bk
A mi black knight :D wyrabany jest :D
|
skeleton to jest kpina w najczystszym wydaniu....
Podoba mi sie za to blood crab, ogolnie wiekszasc piratowi i te dziwadla z tej nowej rasy quala, fajnie je zrobili, potwory niczym z dooma albo innej cholery :P |
Cytuj:
Coll jest bloody crab. |
a roty wygladaja jak kupy:p
|
-quara constrictors
-quara hydromancers -quara mantassins -quara pinchers -quara predators Obstoi :] Reszta taka tam sobie. Tibia schodzi na psy. Jak znam życie to za rok dojdzie do tego że smoki będę różowe w kratke i chodzić wokół Thais z Cyklopami na grzbietach :p |
Cytuj:
A mi sie Podoba Blood Crab ROX |
Black knight wyglonda fajnie
Smuggler tez jakos lepiej :) Skeleton jak z jakis tanich kreskowek -.- |
Cytuj:
|
Warlock teraz Fajnowo Wyglada jeszcze ten pasek:P
|
Lipa
Pozwólcie, że sobie troche porzucam mięsem.
Rotwormy są jak fallusy, szkielety krzywe, gęby w nowych outfitach są jakieś neandertalskie (rozstaw oczu 10cm). Jedyną pozytywną stroną updatu jest nowy wygląd viali (choć teraz mniej je widać na błocie, to slime potion wyglada jak life prawdziwe ;p) i nowy wygląd łopaty, który podziwiam podczas treningu. Sądziłem, że ta banda nierobów Cipsoftowych zmieni całą grafikę, a tu hOOj. Marco |
Cytuj:
|
najlepsze quary perdatory i water elementy. a roty rzeczywiście wyglądają teraz jak kupy.:p
|
skeleton i ds glupi.Bk i assasin super.Rotworm i carrionworm w miare.Amazon do d**y
|
Mnie wkur***o to że zmienili wygląd rotworma :/
Pod czym ja teraz będę chował lootbagi?! ;( A skeleton ja z dupy głowę ma ja ludziki z klocków lego :D |
BK bardziej wojowniczy wyglad no i ta zolta zabka bieda jest. Najgorsza to jest valkyia!!
|
Wszystko ladnie pieknie... :-)
Żal tylko starych rotwormów :D :-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |