![]() |
Jak zdobyc dodatek do stroju taka czaszka fajna na glowe ;p
Powiedzcie mi jakie czescie trzeba miec do dodatku do strojuz tym dodatkim jest czaszka i jak te addony dodac?? I mam jeszce jedno [ytanie jak czesto leci beholder eye z behloder ?!?
|
Najpierw poszukaj kogos (NPC) kto ma takiego addona na sobie a potem piszesz hi->addon i wtedy on ci napisze co i ile musisz zdobyc
|
co do 2 pytania : nigdy , pewnie chodzi ci o beholder shield (bardzo rzadko)
|
@Up
mylisz się. po update z beholderów leci beholder eye, ale dosc rzadko. |
Cytuj:
Z tego co słyszałem to musisz iść do pewnego NPc przy Thais i musisz mu dać: dsm, c legi, rots i meduse shield. :) |
Cytuj:
Pewnie I jeszcze Co moze E-plate I Sova Buhaahah żle uslyszales ziomek! Do addonow Sa potrzebne czesci zwierzat NPc ci mowi co i jak :p |
@up
dobrze slyszal, byl topic na tym forum gdzie byly podane ceny paru addonow ;) @topic -"czaszka" do stroju wizzarda-cena: medusa shield, c-legs, DSM, Ring of the sky |
ja nawet jakbym mial 100+ lvl nie oddalbym tych itemow za jakas czaszke
|
Cytuj:
Cytuj:
Chycel~~ |
Beholder eye wypada tak mniej wiecej raz na 100 beho, ostatnio ubilem ich naprawde sporo i mam 3.
|
Czy mozna dodac addony bez pacca?
|
Cytuj:
|
ja mam pytanie odnosnie addons:p znalazlem pewnego NPC ktory daje assasin adons( tak mi sie zdaje) czy ktos wie co musze mu dac zeby dostac addonsa? albo o co musze sie go spytac zeby sam mi to powiedzial:p
|
pytanie
Mam pytanko jak latwo zdobyc wand of cosmic enegry??:)
|
ej a tylko pacc moze miec dodatek ??
|
2xup
kupic? up TYLKO DLA PACC!!!!11111111 |
To ktos odpisze u jakiego NPC mozna to zdobyc ? Ja tez jestem zainteresowany ta czaszka. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |