![]() |
Ferumbras Tower - hahaha Extreme !!
Tutaj nie ma co gadać ... tylko oglądać... teraz to będzie taka mała zabawa dla znudzonych hi lvli ... YUMMY ! :)
http://rapidshare.de/files/27979550/ferumbras.rec.html |
o.O zaraz spadne z krzesla... niesamowite (ja bym z tymi dzwigniami pokombinowal troszke...)
|
Huahahahahahah!!! Prawie z krzesła spadłem xD Fajna akcyjka była ^^
|
Edit plz! :)
3 mb :< |
Wypadaloby napisac ze film z tibia.de, ladny :)
|
to ten film xamoxa?
|
Szkut na tibiacams jest limit do 2 mb a ten film ma 3 :) fajny...
|
|
Dla pewności przeskanowałem i nic nie ma xD zaraz obejrze i dam edita :D
|
Cytuj:
TAK TO FILM XAMOX'a ;)))) Od nas też ekipa idzie tylko film trzeba przeanalizowac :P |
Nie no przegina dosłownie tego jest tam masa :P Pewni nie jeden 100+ by niedał rady bloknąć ^^
P.s Jest tam tp do czegos na podobe ani tyle ze 4 demony z 3 dle fe etc i all moze sie ruszac :) |
Dobry film, gdyby nie chodzili po tym dywanie to by sie demony nie tworzyly ;]
|
Tam jest wszystkiego od h**a. Ciekawe czy na Danubi znalezli ta wieze.:)
|
powiem tylko tyle że to zajebiscie wyglada jak ots ;p wszystkie najsilniejsze potworki w kupie, tak pomieszanych ze nie ma sensu tam chodzic. Szkoda tylko że jakiego questa tam nie odkryli co niekoniecznie oznacza że takowego nie ma.
|
ots normalnie czy cóś....
a tak na serio ciekawy jestem czy respi się w tej wierzy ferumbrass,bo jesli tak to n/c a pozatym niedali look na lichen staffa<wedlug niektórych>w skarbcu...:( |
Wszystko fajnie, ale Ferumbrasa nie ma.
|
OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE ROZRUBA NIE NO NIE WYROBIE . Zawalisty update, no i oto chodziło . Coś lepszego od annihilatora stworzyli . Ale jazda . 8o 8o 8o |
OMFG!!!! Ale sieczka 8o Gdyby nie to, ze mozna sie uhac na hotkeyach to juz by polowa dawno gryzla glebe :P Juz chce widziec jak jakas ekipa z non-pvp tam pujdzie, np. z Harmonii.
|
Rehost Plx!
Dajcie rehosta na tibiacams plx rapidshare nie chodzi z góry dzieki :)
|
You have requested the file ferumbras.rec (3036 KB). This file has been downloaded 997 times already.
Nawet na kompie jest :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |