![]() |
Dzisiejsze wyłączenia serwerów gry
Oprócz masy nowych przedmiotów, update przyniosło ze sobą też bug pozwalający otrzymywać od pewnego NPCa duże sumy pieniędzy, który to bug został dzisiaj odkryty. Został też już usunięty.
Niestety został on wykorzystany przez kilku graczy. Zostali oni surowo ukarani, a uzyskane przez nich pieniądze usunięte. Był to też powód dłuższego wyłączenia światów Askara, Eternia, Hiberna i Neptera na czas badania sprawy. Na szczęście obyło się bez resetu na żadnym ze światów. |
Taaaa, pewnie jeden z NPC sprzedawał coś za XY gp, a kupował za YX, gdzie Y>X.
Ogólnie rzecz mówiąc: ktoś się kopną przy wklepywaniu temu NPC cen. |
Jasne, CipSoft dziekuje za zrozumienie, a kumple giną przez kicki.
|
ja bym zglosil i bym wiecej dostal a nie
|
Wiem ze od tego NPC nie można dostać już kasy, ale może ktoś mi powiedzieć jak się on nazywa tak z ciekawości chce wiedzeć.
|
Ja slyszalem, ze z Huntera wypada przedmiot Sniper Gloves, ktore wlasnie u tego kolesia mozna bylo sprzedac za 2k a przedmiot byl ciagle w bp, i mozna bylo sprzedawac i sprzedawac ^^
|
Ciekawe ile kasy wydębili zanim zostali ukarani. :p
|
Ja bym u tego npc siedział 24/7 ;p
|
A co to był za NPC? I co u niego można było "zbugować"?:D
|
nie wiem jakim cudem do się odbyło bez reseta. Przecież ktoś mógł pójść tam noob charkiem i tak zarabiać kase a potem ją wysłać na main chara...
Z tego co wiem tym NPC był Hardek ale to tylko ploty |
Przy up date z nowymi ścianami i grafikami był bląd że jakiś tak kolo mógl wchodzić do domków był to 117 RP chyba. A tutaj hmm ciekawe jak sie dowiedzieli kto to był :p A teraz też niespodzianka bląd . Ciekawe po co robią test serwery :/
|
Ludzie Pomocy
Pisałem ten post juz w innych tematach ale tam nikt sie nie odzywaX( X( może mi ktos pomoże :baby: jak włączami tibie i wpisuje passy "enter" wyskakuje mi okno że wszystkie serwery są offline OCB plxx help;( ;( ;( ;(
|
Kurde, chciałbym dorwać kogoś, kto to zgłosił -.-
(Ja załapałem 140k w górę dzięki CIPom ^.^) |
Cytuj:
|
Cytuj:
I <3 Polaczki! :* |
Lol, ciekawe jak Cipowie się dowiedzieli kto oszukiwał.
Może oni nas PODGLĄDAJĄ????:evul: OMG, OMG, JUZ ZASŁANIAM OKNA W DOMU!!!:o :o :o |
Heh.
Dobrze , że to naprawili teraz nie bedzie "Tibia 7.8 (wersja dla przedszkola)" Z wyrazami sympatii hac@hac |
Myślę ze wśród społeczeństwa, tibijskiego jest szpieg, pracujacy dla CipSoft.I już mam podejzenia, co do nie, których:evul: Mówie tu o Eternalu Oblivionie a wy myślicie ze skąd on ma taki duży lvl:evul:(Żart)
Spoko ludziska dorwałem słownik i poprawiłem "durzy" na "duży";) |
Bo włożył w to dużo pracy i pośwęcenia wysil sie troche to też taki lvl zrobisz apropo nie durzy tylko duży:p :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |