![]() |
Dark Cathedral - upadate
Mma do was pytanie: czy na dark cathedral po upadacie sa jakies nowe potworki : jak tak to jakie i gdzie? z góry dzięki za odp
|
To rusz d**e i zobacz.....
Nie byłem ale sądze, że nic się nie zmieniłlo |
Nie do tematu
Czy na DK czesto PKuja??jakie lvl??prosze odpowiedzi:P I jakie lvle |
@up
Masz racje nic sie nie zmieniło prócz outfitów potworów :p |
Tak zmieniło. Na powierzchni został dodany resp Batów i w niektórych miejscach pod ziemią. Również beho się szybciej respi.
pzdr CZESIEK |
Ja sądze, że mu chodziło o resp lepszych potworków (nie wiem jaki lvl mógłby się bać bata na mainie), a nie tylko beho się szybciej respi, teraz ogólnie poprawiła się prędkość respu.
|
Cytuj:
|
ja na dk widzialem nawet 80 lvl ^^
|
DK nic sie nie zmienilo, ale to jest expowisko dla 40+lvl lepiej na nizszym tam nie chodzic bo komus moze sie to niespodobac. Ja osobiście nie lubie jak ktoś ponizej 40 lvl tam sie kreci
|
Cytuj:
na samym dole chodza nwet 70 lvle + i to nie jest tam dla nich za latwo tam na dole to jak na tombie ;] |
tam jest roche zle bo jest duuuzo ludzi ale jak chce sie pozbyc to luruje jak nablizej vampa i po sprawie nawet 7 lvl sorca widzialem biegal na ghulach:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mój kumpel tam dobrze expi swoim 33 knightem ze skilami 71/71. ma 2,7k na 1,5h.W pojedynke dednal D.Monka, 2 Assasiny naraz.Ja sam tez niezle tam expie lecz jest cięzko jak ktos zluruje GS'a (ostatnio zlurowali) lub PK pujdą. Na arcanii tam jest duzo PK. Ostatnio na +1 i +2 podziemiach tylko mój kumpel został, reszta dedła bo sie 100~Palek i +80~knight zaczeli w PK bawić.Kumpel uciekł bo zawsze nosi ze sobą 2 BP UH :)
|
Ja byłem na dole, ale z ładną ekipką, nawet przeszliśmy przez teleport, ale za teleportem jest dopiero rzeźnia, straciłem wtedy prawie 5 bp UH a nie pchałem się na pierwszy ogień
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |