![]() |
Grunt to Bunt (wmv)
Ostatni film z furory kończący grę family "Grands" na tym serverze. Miłego oglądania i comment plx! B)
Link: http://rapidshare.de/files/28014285/...ettle*****.html P.S Średnia naszych lvli to okolo 23 lvl. Troche długo się sciąga :< |
Co Powiedziec hmmm filmik zaje.... ale zabiles mojego brata X(
|
Cytuj:
Ja pamiętam jak ktoś inny chciał mojego brata zabić pomogłem mu i to był błąd - już nie mam postaci x] |
CooL
Filmik jest poporostu super zawiera on są w nim bardzo dobre trapy :] Lecz niewiem dlaczego na końcu przyszedł Imargram..... Wtrąca się w nieswoje sprawy;p
___________________________________________ Przemo The'Minetmasters , Hojraak'Grands _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ HAIL GREEN NETTLE! |
Coś mało tych commentów :/
|
Rehost plx. Najlepiej na www.**************
|
Nice film. 1 muza do d**y ale 2 już r0x (SoaD plx)
Ciekawe akcję. A co Imargam miał do tego ? :s |
Bardzo dobry filmik tylko szkoda ze taki krutki,ale mimo wszystko goraco polecam.:)
|
;]
Hehe..
zebyscie mieli wieksze lvl to mozna bylo poruwnac do dancing shadow 8o 8o ale i tak filmik zajebisty:p :p |
gz
7/10 ima oczywiscie musial bronic swoich nup charow .. |
Nice movie, ja zawsze chciałem zemścić sie na furorze....
niestety najwięksi pkerzy tego servera mieli banna wtedy kiedy ja hackłem conrada. |
Humm ;] Spoko filmik :) ladne fragi .. Te techno na początku ;/ lipne dlatego 8/10
;( |
Dzienki za commenty.
Imargam wtryniał się w nie swoje sprawy bo mielismy wojne na początku z Angelsami ,a jak sie Imargam (inni z Dusków też) włączył to musieliśmy zabijać na chybił trafił. |
Przemo - Hojraak
Głupi Imargam wleciał po nas i myślał że wielki ośioł zajebany i pozabijał (lota miał ładnego) a potem sie dumił. Nastepnego dnia dał nam bp HMM i MF i powiedział że mamy isc zabić kogoś i że on nam pomoże xD ale mu chodziło to żeby my mamy zrobić skule i jebany huj nas pozabija i z nowu by miał ładnego lota pedał zajebany....Ale my daliśmy loga xD
|
:p
Bardzo Fajny Filmik :]
Gz Oby takich wiecej Tutaj na forum a nie jakies bzedy :/ :baby: |
NaIz
Filmik niezły, nie powiem :P
Nie było żadnych efektów nadzwyczajnych, combo też nie zauważyłem. Mi się podoba, kawał dobrej zgranej drużyny. PozDro ps. Mógłbyś podać nazwe tej techniawki na początku? Byłbym bardzo wdzięczny. NiNjA ;] |
Lol polak chce to potrafi ;d jak tak 4 chary stracilem :D (grunt to bunt hell yeah)
wiesz na koncu filmiku zawsze moglbys podawac tytul mp3 :D bardzo przydatne (mozesz to zrobic teraz xD bym sobie sciagnal) |
zajebisty filmik ! zgrana ekipa duzo jazdy tak owinno byc na kazdym serwie !
takze prosilbym o tytuly obydwoch mp3 zajebiste sa bardzo prosze o tytuly |
Zamocny filmik ! najlepszy jaki dotąd widziałem < a widzialem wiele > . GRATZ !! 1111 one one one
|
Szkoda ze nie daliscie tego co zabilem chyba z 5 czlonkow waszej ekipy:[
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |