![]() |
TIBJOWE PSZYGODY Vameriana i Dumbassa
A więc wpadliśmy z kolegą na pomysł, aby zrobil 1337 pro komiks o Tibi ^_^ Nie dałem tego do grafik, bo wątpie, że się nadaje ;P Błędy są specjalnie, więc oszczędźcie sobie postów typu, sprawdzaj wordem. A więc jeśli macie czas to zapraszam ;-) www.pszygody.prv.pl , aby poprawnie obejrzeć w dobrej wielkości nie można mieć pop up blocker'a ;] Za niedługo nowe komiksy +P Ps. Tak wiem, że grafika jest do d*py.
|
Hmm, za reklame zapłaciłeś? :>
|
Może się rozkręci, ale póki co straaasznie nędzne. I nie jest to przypadkiem reklama strony? ;>
Btw, Vamerian, Twój podpis przekracza limit o 0.72 kB... zmieniaj zmieniaj ^^ |
Moze jakbys wrzucil to do grafik inaczej bym na to patrzyl, ale tutaj wyglada to jak reklama strony, a nie pokazanie komikuff ;p.
|
Dzieki ^_^ Mógły ktoś wyslać reporta, aby temat został przeniesiony? Bo ja nie moge swojego własnego tematu reportować (nie da sie)
|
sprawdzaj wordem ;dddddddddd
|
Mogli byście przenieść ten komiks na grafikę tibijską,roboty dużo by nie było,ale jednak wyglądało by duzo lepiej (patrząc na to,iż jest to komiks o tibii ;] ) Może i grafika nie liczy się tu mocno,ale jednak te postacie robione pędzlem na paincie za ciekawe nie są :p
|
Walekifa: Ale nam o to chodzi, żeby to było takie "wsiowe" graficznie ;P
|
Grafika bardzo kiepska i niezauwazalbym tego gdybys mial dobry plan. Ale celowe robienie bledow, pokazywanie historii noobkow bez pomyslu jest beznadziejne :/ Powielasz schemat ktory juz enty raz byl wykorzystywany w tysiacach komiksow, opowiadan i fake'ow. Tak nie mozna :< Trzeba wymylic cos oryginalniejszego zeby sie sprzedalo.
|
Beznadzieja, humor na poziomie przedszkola ;)
|
Kalosze i retired nawet mogly byc ale wykonanie fatalne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |